Tabla interactiva portabila accesibila

Cum ar fi daca lectiile tale ar prinde viata si ai putea sa interactionezi cu elevii tai folosind o tabla interactiva pe care scoala ta chiar ar putea sa si-o permita?

De ce?

Este o solutie accesibila.
Prin aceasta solutie scadem costurile de achizitie a unei table interactive la mai putin de o treime, tabla care porneste de la 2500 de lei si care nu are avantajul de a fi portabila.

Este o solutie inovatoare.
Un dispozitiv interactiv care este montat pe proiector si transforma aproape fiecare suprafata plana intr-o tabla interactiva. Dispozitivul functioneaza pe principiul tehnologiei cu infrarosu. Pentru a controla aplicatiile, sa desenati sau sa scrieti pe suprafata, trebuie sa utilizati stiloul infrarosu inclus in kit.

Este o solutie portabila.
Ne dorim ca acest dispozitiv inteligent sa poata fi folosit in orice clasa de cat mai multi profesori, fara a mai fi dependenta de un laborator fix si de o planificare in functie de ce clasa intra in acel laborator.

Contacteaza-ne la 0760 676 800. Vei discuta cu Ditoiu Ionel, Director Olimp Net sau cere o cotatie.

Ce contine kit-ul?

~ 1 dispozitiv receptor cu camera
~ 2 stilouri de lumina
~ 1 CD cu instructiuni, drivere si software de instalare
~ 1 cablu USB de 5 metri
~ 3 velcro
~ 1 manual de utilizare
~ 1 certificat de garantie valabil pe 1 an

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE