ECDL FIN

INSCRIEREPret 890 leiEvoluţia la nivel global a tehnologiilor către digitalizarea informaţiilor, datelor şi documentelor şi-a pus amprenta şi asupra domeniului financiar.
Aceste tendinţe determină o permanentă dezvoltare şi perfecţionare profesională.
În contextul actual, certificarea ECDL FIN este profilul eficient de pregătire şi certificare a competenţelor digitale specifice domeniului financiar, cu recunoaştere la nivel internaţional.

ECDL FIN este recomandat de Institutul Bancar Român*, sub egida Asociaţiei Române a Băncilor şi Bancii Naţionale a României şi este garantat de ECDL ROMANIA.

Profilul ECDL FIN, a fost dezvoltat prin gruparea specifică a modulelor ECDL, combinate în acord cu nevoile individuale de lucru în domeniul financiar-bancar, în două variante:

·         Profil ECDL FIN STANDARD: Instrumente Online, Editare text, Calcul tabelar şi Prezentări.

·         Profil ECDL FIN PROFESIONAL: Editare text, Calcul tabelar Avansat, Prezentări şi IT Security.

Instrumente Online – competențe pentru navigarea pe Internet și securitatea online.
Editare text – competențe de bază necesare utilizării unei aplicații de procesare de text.
Calcul tabelar– competențe de bază necesare utilizării registrelor de calcul.
Prezentări – competențe de bază necesare utilizării unei aplicații de prezentări.
IT Security – competențe de bază pentru înțelegerea importanței securității datelor și informațiilor, pentru protejarea împotriva accesului neautorizat și furtului de date.
Calcul tabelar Avansat – permite utilizatorilor să devină mai încrezători și mai eficienți în utilizarea unei aplicații de calcul tabelar, realizând rapoarte şi analize complexe.

Certificările ECDL FIN STANDARD şi ECDL FIN PROFESIONAL pot fi accesate prin intermediul Centrelor de Testate Acreditate ECDL din România.

*   La finalul cursului ECDL FIN derulat de Institutul Bancar Român (IBR), participanţii primesc certificat emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: Banca Naţională a României şi Asociaţia Română a Băncilor) cu 32 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

**   Banca Comercială Română (BCR) este prima instituţie bancară care a agreat să recomande propriilor angajaţi certificările ECDL FIN.
Angajaţii BCR vor beneficia de gratuitate la Taxa de emitere a Permisului ECDL FIN STANDARD, ECDL FIN PROFESIONAL sau ECDL PROFIL.
Astfel, pentru a beneficia de această oportunitate, aceştia vor prezenta o legitimaţie valabilă sau o adeverinţă de angajat al BCR la Centrul de Testare ECDL unde vor promova examenele ECDL corespunzătoare. Oferta este valabila numai pentru angajatii BCR in perioada 01 februarie 2019 – 01 februarie 2020.
De asemenea, copiii angajaţilor BCR vor beneficia de gratuitate la Taxa de emitere a Permisului ECDL PROFIL BAC, ECDL PROFIL START BAC sau ECDL STANDARD.
Aceştia vor dovedi calitatea de copil al unui angajat al BCR la Centrul de Testare ECDL unde au promovat examenele ECDL corespunzatoare. Oferta este valabilă doar pentru copiii angajaţilor BCR în perioada 01 februarie 2019 – 01 februarie 2020.

***   CEC Bank a agreat să promoveze pentru proprii angajaţi certificările ECDL FIN.
Angajaţii CEC Bank vor beneficia de gratuitate la Taxa de emitere a Permisului ECDL FIN STANDARD, ECDL FIN PROFESIONAL sau ECDL PROFIL.
Astfel, pentru a beneficia de această oportunitate, aceştia vor prezenta o legitimaţie valabilă sau o adeverinţă de angajat al CEC Bank la Centrul de Testare ECDL unde vor promova examenele ECDL corespunzătoare. Oferta este valabila numai pentru angajatii CEC Bank in perioada 22 martie 2019 – 22 martie 2020.
De asemenea, copiii angajaţilor CEC Bank vor beneficia de gratuitate la Taxa de emitere a Permisului ECDL PROFIL BAC, ECDL PROFIL START BAC sau ECDL STANDARD.
Aceştia vor dovedi calitatea de copil al unui angajat al CEC Bank la Centrul de Testare ECDL unde au promovat examenele ECDL corespunzatoare. Oferta este valabilă doar pentru copiii angajaţilor CEC Bank în perioada 22 martie 2019 – 22 martie 2020.

****    BRD – Groupe Société Générale a agreat să promoveze pentru proprii angajaţi certificările ECDL FIN.
Angajaţii BRD vor beneficia de gratuitate la Taxa de emitere a Permisului ECDL FIN STANDARD, ECDL FIN PROFESIONAL sau ECDL PROFIL.
Astfel, pentru a beneficia de această oportunitate, aceştia vor prezenta o legitimaţie valabilă sau o adeverinţă de angajat al BRD la Centrul de Testare ECDL unde vor promova examenele ECDL corespunzătoare. Oferta este valabila numai pentru angajatii BRD in perioada 1 aprilie 2019 – 1 aprilie 2020.
De asemenea, copiii angajaţilor BRD – Groupe Société Générale vor beneficia de gratuitate la Taxa de emitere a Permisului ECDL PROFIL BAC, ECDL PROFIL START BAC sau ECDL STANDARD.
Aceştia vor dovedi calitatea de copil al unui angajat al BRD la Centrul de Testare ECDL unde au promovat examenele ECDL corespunzatoare. Oferta este valabilă doar pentru copiii angajaţilor BRD – Groupe Société Générale în perioada 1 aprilie 2019 – 1 aprilie 2020.

*****  Alpha Bank a agreat să promoveze pentru proprii angajaţi certificările ECDL FIN.
De asemenea, angajaţii Alpha Bank vor beneficia de gratuitate la Taxa de emitere a Permisului ECDL FIN STANDARD, ECDL FIN PROFESIONAL sau ECDL PROFIL.
Astfel, pentru a beneficia de această oportunitate, aceştia vor prezenta o legitimaţie valabilă sau o adeverinţă de angajat al Alpha Bank la Centrul de Testare ECDL unde vor promova examenele ECDL corespunzătoare. Oferta este valabila numai pentru angajatii Alpha Bank in perioada 22 martie 2016 – 22 martie 2017.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 800‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE