DETALII


      0760.676.800

   office@olimpnet.ro

Olimp Net

Din anul 2003 misiunea noastra este educatia. Consideram ca a fi „OM” nu este de ajuns sa te nasti. De aceea, am dezvoltat produsele noastre avand in centru omul, atat pentru a sustine un stat competitiv, dar mai ales pentru a crea premisele unei lumi mai bune avand la dispozitie o singura arma: educatia. Aceasta este de altfel solutia propusa de Nelson Mandela – „Educatia este cea mai puternica arma pe care o poti folosi pentru a schimba lumea”.
 
Cadrul educational pe care il dezvoltam urmareste:
–          Resetarea modului clasic de invatare,
–          Proiectarea experientei cursantului,
–          Transferul plusului de valoare catre cursant,
–          Transformarea cursantului,
–          Integrarea cursantului intr-o retea bazata pe cunoastere.
 
Experienta noastra in domeniul educatiei este argumentata atat de multitudinea de cursanti din toata tara pe care i-am „pregatit”, cat si de resursa umana implicata prin intermediul retelei de profesori si specialisti, doctori si doctoranzi din Romania sau prin furnizarea de programe educationale in proiecte cu finantare europeana precum „E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar” sau „Standarde Europene in utilizarea tehnologiei informatiei in administratia publica – program national de certificare a functionarilor publici” ori implementarea proiectului strategic Retea multi-regionala de formare profesionala a femeilor pentru o societate incluziva si coeziva”.
 
Produsele noastre se adreseaza persoanelor fizice (copii, elevi, studenti, adulti, seniori), diverselor categorii socio-profesionale, dar si institutiilor centrale sau locale, companiilor sau organizatiilor neguvernamentale din Romania.
Daca „natura ne aseamana, (atunci) educatia ne deosebeste” (Confucius). Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!
Din anul 2003 misiunea noastra este educatia. Continuam impreuna!

Foto 2

Foto 1Foto 4
Foto 3
foto 5copyright © olimpnet.ro 2021