ECDL Standard

INSCRIEREPret 1190 leiECDL STANDARD este certificarea careia ii corespund 7 module ECDL si care se constituie din cele 4 module ECDL Start plus 3 module aditionale la alegere, astfel incat sa se dezvolte si sa se certifice competenta digitala.

Cele 4 module ECDL Start obligatorii sunt: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar.

Cele 3 module aditionale pot fi alese dintre urmatoarele module ECDL Standard: Prezentari, Baze de date, Web Editing, Image Editing.

În cadrul locurilor de muncă de astăzi este important ca angajaţii să deţină abilităţile de a utiliza tehnologia în mod efectiv şi eficient.

Angajatorii se aşteaptă ca potenţialii angajaţi să aibă competenţele digitale necesare înainte de a fi angajaţi, în timp ce angajaţii ce deţin competenţele potrivite au potenţialul de a progresa pe mai departe în carieră.
ECDL este menţionat ca standard de referinţă în ceea ce priveşte certificarea competenţelor şi cunoştinţelor de utilizare a calculatorului în vederea completării CV-ului 

Institutul Naţional de Administraţie (INA) şi ECDL ROMANIA au semnat la finalul anului 2018 un Acord de parteneriat, care are drept scop stabilirea unei strategii şi a unui plan de implementare a certificărilor ECDL în administraţia publică din România, de realizare a unei proceduri de acreditare în condiţii optime a INA şi a centrelor teritoriale de formare continuă pentru administrația publică din cadrul INA, drept centre de testare ECDL şi de recunoaştere a instruirii şi certificării pentru funcţionarii publici, dar şi actualizarea cadrului legal de implementare a strategiilor sus-menţionate.
Prin intermediul acestui Acord de parteneriat, Institutul Naţional de Administraţie (INA) recunoaşte certificarea ECDL pentru pregătirea funcţionarilor publici, a tuturor categoriilor de personal din administraţia publică în domeniul utilizării TIC, drept un atestat de operator pe computer cu valabilitate în administraţia publică şi recomandă certificarea ECDL pentru aprecierea pregătirii în utilizarea TIC pentru candidaţii la concursurile de ocupare a funcţiei publice din administraţia publică din România.
Astfel, se reafirmă importanţa şi recunoaşterea standardului ECDL la nivelul administraţiei publice din România.

Competenţele de utilizare a computerului certificate:

·         Îi fac pe aplicanţi mai atractivi pentru potenţialii angajatori
·         Dau posibilitatea angajaţilor de a fi mai productivi
·         Dezvoltă posibilitatea de a avansa în carieră

         ECDLptToti.jpg

Ce îşi doresc angajaţii

Angajatorii ştiu că angajaţii cu competenţe de utilizare a computerului sunt mai productivi.
Ei sunt mai eficienţi în a îndeplini sarcini care altfel ar necesita un consum mare de timp. Aceştia folosesc tehnologia pentru a comunica mai eficient şi pierd mai puţin timp rezolvând probleme IT. Angajatorii îşi doresc angajaţi calificaţi și care vor contribui la atingerea obiectivelor afacerii în cel mai efectiv, productiv şi eficient mod.

Dovedeşte-ţi competenţele

Permisul ECDL dovedeşte angajatorului actual sau potenţialului angajator faptul că deţii competenţele efective necesare locului de muncă de astăzi şi arată că ai obţinut un standard de înaltă calitate recunoscut international. Prin programele unic validate astfel încât acestea să fie întotdeauna relevante, actuale şi semnificative, programul de certificare ECDL a susţinut până acum 14 milioane de persoane din întreaga lume astfel încât acestea să îşi poată demonstra aptitudinile şi să câştige avantaj competitiv pe piaţa muncii.
ecdl standard

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 800‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE