DETALII


      0760.676.800

   office@olimpnet.ro

Prelucrare date

Notă de informare

Vă respectăm confidențialitatea. Nu vom folosi id-ul și numele dvs. de poștă electronică decât să vă trimiteți scrisoare de știri (dacă v-ați abonat) sau să vă contactați în legătură cu orice problemă deschisă sau deschisă în trecut între dvs. și TeraBug.

Nu vom împărtăși datele dvs. personale, de ex. Id-ul de poștă electronică, numărul de contact cu orice terță parte care nu are legătură cu www.terabug.com

Afișăm o anumită publicitate plătită pe site-ul web, ceea ce vă poate duce la un site web extern. Nu suntem responsabili pentru conținutul site-ului web extern.

Google, unul dintre agenții noștri de publicitate terță parte, poate adăuga un modul cookie pentru a determina anunțuri direcționate în funcție de preferințele dvs. și de vizita dvs. pe site-ul nostru și pe alte site-uri de pe internet. Puteți alege să renunțați la utilizarea cookie-urilor de către Google accesând politica de confidențialitate privind anunțurile și rețeaua de conținut Google.

Buletinul nostru informativ va include întotdeauna un link pentru a renunța oricând. De îndată ce renunțați, vom elimina id-ul dvs. de poștă electronică din baza noastră de date.

 

 

Olimp NET este inscris la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 36359.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Olimp NET are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: furnizarea produselor și serviciilor achiziționate de către dvs, precum și a menținerii relației firmă-client. Datele vor fi dezvăluite pentru eliberarea diplomelor către Autoritatea Națională pentru Calificări sau Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală București.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare eliberării diplomelor, transportului produselor la adresa dvs. și realizarea facturilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea furnizării produselor și serviciilor solicitate de către dvs.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Autoritatea Națională pentru Calificări, Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală București.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Olimp Net?

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa str. Păcii, nr. 75, Buzău – Olimp Net. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

 

 copyright © olimpnet.ro 2021