DETALII


      0760.676.800

   office@olimpnet.ro

Pro-INFO

„Daca un ou este spart de catre o forta exterioara, o viata se sfarseste. Daca oul este spart de catre o forta interioara, atunci viata incepe. Lucrurile mari incep mereu din interior!” (Kwik)
Odata s-a nascut un om. Daca a fost sau nu alegerea lui, in acest context, nici macar nu are importanta. Cert este ca educarea parintilor lui, din momentul in care au aparut primele semne ale sarcinii, a reprezentat solutia salvatoare pentru om, pentru cultivarea neuronilor lui, pentru dezvoltarea corecta si armonioasa a mecanismelor sale cognitive, pentru sustinerea sanatatii lui, pentru incurajarea sufletului lui. Inceputul este esential, iar restul este doar o consecinta. Suntem alaturi de cursant inca de la inceput si continuam impreuna!
A fi OM nu este de ajuns sa te nasti. Ce facem noi?
Cultivam OAMENI! Din 2003 misiunea noastra este educatia!
 
Produsele noastre se adreseaza persoanelor fizice (copii, elevi, studenti, adulti, seniori), diverselor categorii socio-profesionale, dar si institutiilor centrale sau locale, companiilor sau organizatiilor neguvernamentale din Romania.
Daca „natura ne aseamana, (atunci) educatia ne deosebeste” (Confucius). Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!
Din anul 2003 misiunea noastra este educatia. Continuam impreuna!

Foto 6

Foto 2copyright © olimpnet.ro 2021