Laborator limbi straine pentru engleza, franceza, germana, chineza, araba

Laboratorul mozaBook le ofera posibilitatea atat cadrelor didactice, cat si elevilor sa creeze caiete pe care sa le imbogateasca cu animatii 3D, videouri educationale, imagini si exercitii din biblioteca noastra media sau din calculatorul lor. Platforma de lucru pentru profesori mozaBook, aplicatiile integrate, videourile educationale, modelele 3D interactive si naratiunile acestora sunt disponibile in 32 limbi, numarul acestora fiind in continua crestere.

De ce?

Esti in pas cu ultimele instrumente de pregatire a lectiilor, predare si evaluare.

Atragi atenția cu ajutorul a peste 1000 de animatii 3D, sute de videoclipuri, aplicatii tematice sau jocuri in limba romana si alte 31 de limbi, construite plecand de la curriculum pentru urmatoarele materii: istorie, geografie, biologie, fizica, chimie, limbi straine, matematica, arte, muzica, economie. Construiesti lectii si teste personalizate.

Verifici cunostintele si atentia elevilor trimitandu-le lectii, teste si exercitii spectaculoase in timpul orei sau teme pentru acasa.

Iti incurajezi elevii sa invete fiecare in ritmul lui, folosind dispozitivele care ii atrag cel mai mult.

Contacteaza-ne la 0760 676 800. Vei discuta cu Ionel Ditoiu, Director General Olimp Net sau cere o cotatie.

Ce contine?

Platforma de lucru mozaBook pentru profesori

Creezi si livrezi lectii interactive pentru elevii tai si poti face asta simplu si intuitiv, avand in vedere ca aceasta platforma a fost dezvoltata in colaborare cu cadre didactice ca dvs.

Creezi teste interactive folosind modelele din Editorul de test si personalizandu-le sau creandu-ti propriile tale teste, pe care le poti trimite elevilor sa le rezolve online, in clasa sau acasa. De asemenea, tu primesti automat rezultatele testelor pentru fiecare elev, precum si o statistica a performantei per elev și per grup.

Colaborezi online cu alti colegi/ profesori pentru pregatirea prezentarilor, caietelor si fiselor de lucru, imbunatatind permanent continutul impreuna cu acestia si reducand timpul de pregatire.

Incarci orice document pdf (carti, articole sau ppt) la care adaugi simplu animatii 3D, imagini, videoclipuri, instrumente tematice, teste si alte elemente din biblioteca media digitala mozaBook, pe care le incluzi in lectiile tale, precum si orice resursa de pe internet.

Pregatesti lectiile pe calculator si le prezinti pe o tabla interactiva sau cu ajutorul unui videoproiector, sporind astfel interesul elevilor tai.

Detii propriul laborator digital, prin care poti exemplifica experimente la clasa, dar pe care le poti trimite si acasa elevilor pentru a exersa si explora în profunzime.

Treci cu elevii prin toate etapele de invatare a unei limbi straine: listening, reading, writing, grammar, spelling.

In plus, laboratorul contine si Platforma mozaWeb pentru elevi, prin care elevii au urmatoarele facilitati:

Acceseaza o biblioteca media digitala cu peste 1000 de animatii 3D, sute de videoclipuri, teste interactive, imagini si fisiere audio, actualizata mereu cu elemente noi.

Se joaca si exploreaza lumea prin intermediul a peste 100 de aplicatii tematice si jocuri. Astfel exerseaza si aprofundeaza cunostintele dobandite la clasa, intrucat acestea sunt create conform programei scolare.

Vizualizeaza simplu carti si manuale digitale, prezentari din cadrul orelor, atat in timpul orelor, cat si acasa. Totodata, atunci cand sunt în clasa, se pot conecta la calculatorul profesorului si participa la ora de pe telefonul, tableta sau laptopul tau.

Rezolva temele pentru acasa direct pe platforma online, teme interactive si dinamice in stilul jocurilor pe calculator, create de catre profesori. Pot vedea in orice moment ce teme au primit si pana cand trebuie sa le rezolve.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE