Cursul pentru educatori si invatatori WEBINAR “Te invatam sa continui lectiile: O reteta de lucru la distanta cu copiii” | sambata, 11 aprilie 2020INSCRIERE

Va invitam sa participati la cursul in format webinar “Te invatam sa continui lectiile: O reteta de lucru la distanta cu copiii”. Cursul este specific pentru educatori si invatatori, intrucat prezinta o reteta de lucru la distanta cu copiii care parcurg acum gradinita sau ciclul primar, folosind atat metode online cat si offline de organizare, comunicare si livrare. Va invatam cum sa continuati sa interactionati cu copiii si parintii intr-un cadru organizat, punand accent pe actul de predare si pe integrarea zilnica si graduala a celor 3 instrumente digitale in cea mai simpla maniera.
Va rugam sa cititi pagina pana la final inainte de a va inscrie.

Data si ora: sambata, 11 aprilie 2020, 10:00 – 14:00 (4 ore)

Locatie: Oriunde, in fata laptopurilor sau calculatoarelor fiecaruia. Cursul este in format WEBINAR si va fi transmis online. Aveti nevoie de un laptop sau calculator si o conexiune decenta la internet pentru a putea participa la curs. De restul ne ocupam noi si va explicam cum sa participati, astfel incat sa fie usor pentru educatorii si invatatorii care acum participa pentru prima data la un curs online live.

Organizatori: EduMagic Solutions, Olimp Net
Formatori: dr. Cristian Ditoiu (cadru didactic Universitatea Bucuresti), Sorina Conea (trainer certificat Mozaik Education si mentor in autonomie in invatare)

Perioada de inscriere si plata se incheie vineri, 10 aprilie 2020, ora 12:00.

Taxa de participare este 90 lei.
*Bonus: acces gratuit la platforma de creare lectii interactive cu animatii 3D, jocuri si instrumente educationale MozaBook.

Puteti face plata cu cardul si imediat dupa inscriere. Dupa completarea formularului de inscriere si dupa ce apasati pe butonul “Inscrie participanti”, apasati pe butonul verde “PLATESTE”.

De ce?

In contextul actual suntem nevoiti nu doar sa lucram online, ci sa livram lectiile si sa comunicam cu copiii online. Este infiorator sa facem acest lucru in conditiile in care suntem obisnuiti sa ne intalnim cu ei fata-n fata si cu siguranta este un pas brusc si neasteptat.

Stim ca exista o presiune foarte mare pe umerii dvs si ca, desi nu ati avut parte de training, autoritatile, scoala si parintii se asteapta ca dvs, peste noapte, sa continuati lectiile ca inainte de suspendarea scolii. Momentan observam ca sunteti bombardati cu instrumente digitale, care nu sunt optimizate pentru a putea fi folosite imediat de catre dvs, cea mai mare parte dintre ele fiind mult prea complexe pentru a fi asimilate atat de rapid.

Observam totodata ca au aparut multe webinarii si cursuri eLearning care va prezinta instrumente digitale, insa dvs aveti nevoie de mai mult, de o integrare a celor mai simple instrumente, gradual, in actul de predare.

Ne propunem sa lucram cu dvs aplicat si interactiv la o reteta de lucru la distanta cu copiii, care rezolva situatii cu care va confruntati acum, precum lipsa de interactiune si conexiune dintre dvs si copii, dar si de socializare dintre copii, lipsa de claritate in maniera in care puteti imbina lucrul online si offline, dependenta ridicata de parinti pentru parcurgerea activitatilor.

Pornim de la o reteta creata cu educatori si invatatori, iar pe parcursul webinarului o imbunatatim cu dvs. La finalul cursului va trimitem reteta de lucru la care ajungem impreuna.

Prin Olimp Net si EduMagic am inceput cursurile si programele de digitalizare a educatiei, creare lectii interactive digitale si identificarea de solutii inovatoare in educatie de mai bine de 3 ani. In plus, incepand cu anul trecut dezvoltam competentele digitale ale profesorilor chiar si indirect prin intermediul webinariilor de creare lectii interactive, interactionand cu mii de cadre didactice.

Ce spun fostii nostri cursanti:
“Un curs foarte util si de ajutor pentru cadrele didactice. Il recomand cu încredere tuturor celor care doresc sa isi imbunatatească activitatea la distanta cu copiii.”
“Au formatori foarte bine pregatiti, cu o rabdare nemarginita si stiu exact ce, cand si cum sa explice cursantilor, asigura consultanta pentru toate mintile.”
“Am avut prima mea experienta de curs online webinar – in direct. Foarte interesant ca si in Romania se intampla lucruri minunate pentru profesori si elevi.”

Obiective curs:
– Particip alaturi de alti educatori si invatatori la crearea unei retete de lucru la distanta cu copiii mei, dezvoltand astfel capacitatea de a o aplica imediat.
– Raman conectat la copiii mei folosind cu lejeritate instrumente de comunicare video, audio si text la distanta.
– Invat sa organizez si sa transmit materialele didactice interactionand cu copiii si parintii, online, indiferent de unde ma aflu.

Beneficii participare:
– Va prezentam o reteta prin care va puteti sustine activitatea folosind cele mai simple instrumente digitale. Ne concentram pe actul de predare si nu pe prezentarea aplicatiilor.
– Platformele sunt selectate cu atentie si testate pentru a fi cat mai facil de utilizat inclusiv pentru parintii si copiii care au doar un smartphone si nu detin un calculator acasa.
– Cursul are aplicabilitate imediata.
– Interactionati cu noi in timp real, adresandu-ne intrebari si primind raspunsuri.
– Exersati in acelasi timp cu noi metode si instrumente propuse, oferindu-va timpul si sprijinul necesar.
– Primiti suportul de curs cu pasii detaliati pentru putea repeta exercitiile parcurse deja in timpul cursului.
– Primiti sugestii de resurse educationale spectaculoase cu care puteti atrage si mentine atentia copiilor.
– Acces gratuit la platforma de creare lectii interactive cu animatii 3D, jocuri si instrumente educationale MozaBook (valoare de 200 euro).

Formatori:
Sorina Conea este trainer certificat Mozaik Education si co-fondator EduMagic Solutions, a fost manager de produs la Asociatia Pro-INFO, designer de experiente si co-fondator UXCity, absolventa a facultatii si a programului de masterat Relatii Economice Internationale (ASE), coordonator PR si initiator conferinta despre trend-uri de viitor Innovations for Tomorrow, coordonator PR in cadrul programului national de antreprenoriat pentru tineri si competitia de idei antreprenoriale de viitor Future Makers, mentor in autonomie in invatare la Universitatea Alternativa cu experienta de 6 ani in implemetarea de proiecte atat in mediul ONG (ex: proiect de dezvoltare in cariera JobArena, Future Makers), cat si privat (sisteme informationale la nivel national in cadrul firmei in care am activat ca analist de business).

dr. Cristian Ditoiu este cadru didactic universitar la Facultatea de Administratie si Afaceri (Universitatea Bucuresti) si co-fondator EduMagic Solutions, doctor in marketing (Scoala Doctorala de Marketing – ASE Bucuresti), absolvent al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (Universitatea Politehnica Bucuresti), director de marketing la Asociatia Pro-INFO si membru fondator, secretar general al Organizatiei de Marketing in Turism din Romania si membru fondator, avand o experienta vasta (peste 10 ani) in implementarea proiectelor scolare si academice (ex: comunitatea doctorilor si doctoranzilor din Romania, volume stiintifice ale conferintelor din tara si strainatate), proiectelor in mediul ong (ex: programul de cursuri internationale in strainatate pentru profesori), proiectelor private (ex: comunitatea TraiesteRomaneste) si proiectelor cu finantare europeana (ex: membru in echipa de management al proiectului strategic POSDRU Retea multi-regionala de formare profesionala a femeilor pentru o societate incluziva si coeziva; expert informare și publicitate, pe termen lung, in proiectul Din nou la scoala! – prevenirea si corectarea parasirii timpurii a scolii).

Organizatori: 
– EduMagic Solutions este un startup de solutii inovatoare in educatie finantat prin fonduri europene (Romania StartUp Plus), fiind infiintat in iunie 2019 de catre asociatii Sorina Conea si Cristian Ditoiu, echipa care a creat produse internationale precum cursuri si conferinte, a implementat solutii digitale in scolile din Romania, iar in prezent lucreaza la dezvoltarea de noi produse inovatoare in educatie impreuna cu Olimp NET, avand misiunea de a creste calitatea sistemului de invatamant din Romania prin introducerea tehnologiei si a componentei digitale la clasa.
– Olimp NET a fost infiintata in anul 2003 ca centru ECDL, a fost partener ANFP, a implementat proiecte strategice la nivel national cu finantare europeana, a instruit peste 3000 de profesori in cadrul cursurilor internationale, in prezent fiind distribuitor Mozaik Education in Romania, iar activitatea principala este formarea profesionala sub conducerea directorului general, dl. prof. Ionel Ditoiu.

Agenda

10:00 – 11:00 Tema 1: Intalnirea de dimineata 
Invatam cum sa reproiectam in online intalnirea de dimineata cu ajutorul unui instrument video, punand accent pe:
socializarea dintre copii;
mentinerea conexiunii cu ei;
exersarea unor activitati si jocuri;
– clarificarea sarcinilor zilei.

11:00 – 12:30 Tema 2: Pregatirea si organizarea activitatilor
Invatam cum sa:
– proiectam ziua de lucru pentru a putea fi sustinuta la distanta;
– pregatim si organizam materialele didactice si sarcinile;

organizam portofoliile copiilor.

Pauza binemeritata de 10 minute

12:40 – 13:40 Tema 3: Comunicarea cu copiii si parintii
Invatam cum sa:
– transmitem si comunicam materialele si sarcinile catre copii si parinti;
– ne asiguram ca primim sarcinile rezolvate;
– transmitem individual portofoliile copiilor catre fiecare parinte, doar acesta avand acces la portofoliul copilului sau;
– planificam discutii cu fiecare parinte.

13:40 – 14:00 Tema 4: Celebram si ne jucam

Taxa de participare este 90 lei.
*Bonus: acces gratuit la platforma de creare lectii interactive cu animatii 3D, jocuri si instrumente educationale MozaBook.

Puteti face plata cu cardul si imediat dupa inscriere. Dupa completarea formularului de inscriere si dupa ce apasati pe butonul “Inscrie participanti”, apasati pe butonul verde “PLATESTE”.

Termenul limita de inscriere si plata este vineri, 10 aprilie 2020, ora 12:00.

Conditii de participare

1. Completati urmatorul formular de inscriere cu datele dvs dand click pe butonul rosu, de mai jos, Inscrie-te aici.

2. Dupa inregistrare, aveti doua modalitati de plata recomandate si una pe care nu o recomandam in contextul actual:

I. Plata cu cardul. Se intampla instant, este cea mai simpla, este sigura pentru ca primiti cod pe telefon si nu vi se percepe niciun comision. Tot ce trebuie sa faceti pentru plata cu cardul este sa aveti cardul langa dvs. si telefonul. Recomandam aceasta forma de plata fiind cea mai sigura, cea mai rapida si fara comision! Atat participantii din Romania, cat si participantii din Republica Moldova pot plati cu cardul. Puteti plati cu cardul imediat dupa inregistrare, aveti buton de plata cu cardul sau direct pe acest link: https://www.olimpnet.ro/plata/ Completati campurile si apasati pe butonul Plateste.

II. Plata prin internet banking. Intrati in aplicatia dvs. de internet banking si faceti plata in contul RO41BRDE410SV30695614100, cont deschis la BRD, EduMagic Solutions, CUI 41223107, J10/843/05.06.2019. Nu recomandam aceasta forma de plata profesorilor din Republica Moldova din cauza comisioanelor ridicate pentru cei din alta tara!

III. Plata fizica mergand la banca dvs. (Nu recomandam!). Nu e nevoie sa mergeti la BRD; puteti plati mergand la banca dvs. fizic cu factura si sa faceti plata in contul RO41BRDE410SV30695614100, cont deschis la BRD, EduMagic Solutions, CUI 41223107, J10/843/05.06.2019.

Important: puteti face plata si inaintea primirii facturii imediat dupa inregistrare folosind link-ul de plata https://www.olimpnet.ro/plata/. Nu e nevoie sa va inregistrati de mai multe ori pentru a putea plati. Factura o primiti prin email (verificati atat in inbox, cat si in spam).

Daca aveti nelamuriri, atunci va rugam sa ne contactati prin email la adresa ana.vlagea@olimpnet.eu sau prin telefon la 0760 676 802 sau, daca sunati din Republica Moldova, la numarul +40760 676 802.

3. Odata ce am inregistrat plata, locul dvs. este asigurat.

4. Intrucat locurile sunt limitate, daca nu mai puteti participa, va rugam sa ne anuntati telefonic la 0760 676 802, pentru a elibera locul dvs. catre alt participant din lista de asteptare.

5. Dupa ce v-ati inregistrat si ati platit, veti primi mai multe emailuri de la noi.

Nu te-ai hotarat inca? Aboneaza-te gratuit la newsletterul educational Olimp Net!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE