FORMATOR

FORMATOR (curs acreditat ANC fost CNFPA)
Cod COR: 242401

Absolventii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul de Formator?

Orice persoana interesata poate participa la cursul de Formator, fie ca este interesata de dezvoltarea de programe generatoare de competente, de sustinerea cursurilor sau trainingurilor, fie de promovarea formarii in cadrul propriei companii / institutii sau in cadrul desfasurarii unei profesii liberale, precum si in cadrul unei companii / diviziei de resurse umane a unei companii / institutii. In aceste cazuri, cursul de Formator reprezinta dezvoltarea competentelor educationale si de formare, fiind un produs educational realizat pentru a va dezvolta abilitatile si capacitatile din domeniu, astfel incat dupa absolvire sa puteti folosi cunostintele dobandite direct in activitatea dumneavoastra.

Cursul se mai adreseaza si persoanelor care reprezinta institutii publice (din administratia locala sau centrala), organizatii si asociatii neguvernamentale, intreprinderi, dar si persoanelor fizice care tintesc posturi de formator in cadrul implementarii proiectelor cu finantare europeana sau care doresc sa devina specialisti in formarea de competente.

Cursantii modulului Formator care nu au absolvit o scoala superioara primesc certificate Olimp NET sau Pro-INFO care atesta participarea la cursul Formator.

Cursantii Formator care au absolvit o scoala superioara primesc diplome eliberate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscute de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Ce competente veti dobandi in cadrul cursului de Formator?

Competentele pe care le veti dobandi odata cu absolvirea cursului Formator sunt:

Untitled design 1.      Pregatirea formarii

2.      Realizarea activitatilor de formare

3.      Evaluarea participantilor la formare

4.      Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

5.      Marketingul formarii

6.      Proiectarea programelor de formare

7.      Organizarea programelor si a stagiilor de formare

8.      Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

Care este beneficiul principal al cursului Formator?

Beneficiile cursului de Formator sunt: dezvoltarea capacitatilor si abilitatilor ulterioare programului de a proiecta, derula, evalua si revizui activitati teoretice/practice si/sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in cadrul institutiilor specializate sau la locul de munca.

Orice afacere are nevoie de persoane implicate in dezvoltarea programelor de formare a competentelor profesionale, iar persoanele care au aceste competente sunt deseori apreciate pentru plusul de valoare adusa programelor sau direct organizatiei, institutiei sau companiei.

Exista numeroase oportunitati de a participa la proiecte nationale sau la nivel international din diverse domenii, unde experinta profesionala si cursul Formator  poate reprezenta un element important de recomandare pentru dvs., in cadrul activitatilor de formare si dezvoltare a competentelor profesionale.

In ziua de astazi, pe langa ocupatia curenta, multe persoane incep si o activitate independenta sau, pur si simplu, se orienteaza doar catre astfel de activitati independente. In aceasta situatie, cursul Formator reprezinta un instrument util de pregatire a activitatii de formare in cadrul acestor activitati (fie ca se refera la educatie, IT, resurse umane etc.) astfel incat formatorul va putea oricand sa ofere raspunsuri la toate intrebarile importante ce apar in timpul procesului de instruire/formare.

Cursul Formator mai reprezinta si o oportunitate pentru persoanele deja angajate de a evolua in cariera, de a trece de etapa de subiect al formarii si de aplicare a competentelor catre cea de formarea de competente in randul companiei prin implicarea sau propunerea de proiecte angajatorului, programe care sa urmareasca imbunatatirea nivelului de competente din cadrul organizatiei, activitati care pot creste sansele de promovare sau la un job mai bun in alta companie.

In concluzie, dezvoltarea competentelor de Formator este un pas in plus in dezvoltarea propriei cariere in domeniul educatiei si cercetarii, oferind abilitati si capabilitati necesare unui post cu reale responsabilitati in domeniul formarii.

Durata cursului Formator este de 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica, iar 20 de ore sunt devotate aplicatiilor practice ce implica folosirea competentelor dobandite).

Inscriere: Completati formularul de pe acest link: http://bd.olimpnet.ro/inscriere.php?cat=ANC. 

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Formator sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Formator este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Formator cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta, copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Cursantii cu studii medii: formular de inscriere, copie diploma (ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Formator poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Formator prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

 

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE