Curs de Robotica pentru Copii

INSCRIEREPret 430 lei


Context: robotii sunt deja prezenti in viata noastra, de la gadgeturi inteligente pana la aplicatii, iar aceasta integrare va continua exponential in fiecare domeniu in urmatoarea perioada.

Beneficii: viitorul incepe astazi pentru copilul tau. Asfel, copiii care de mici inteleg tehnologia si robotica dezvolta o capacitate mai mare de a inova in orice domeniu, de a rezolva problemele din jur si, cel mai important, de a se descurca cu succes in noua societate.

Solutia: cursul de robotica oferit de Olimp NET este destinat tuturor copiilor (din clasele V – VIII) care sunt interesati sa combine constructiile LEGO cu programarea pentru a obtine roboti inteligenti.
Copiii vor construi roboti care vor indeplini sarcini echivalente problemelor pe care robotii industriali trebuie sa le rezolve in ziua de astazi.

Cum invata: in timpul celor 8 lectii in sala copiii implementeaza pe roboti motoare si diversi senzori (de exemplu, senzori de culoare, de distanta, giroscop). Programarea robotilor se face prin intermediul aplicatiei oficiale oferita de LEGO si presupune dispunerea unor blocuri colorate ce reprezinta comenzi intr-o ordine logica. Astfel, programarea devine mult mai atractiva si accesibila, nefiind necesare cunostinte anterioare de programare. Lectiile se desfasoara in sala la Rm. Sarat sau la Buzau, la sediile Olimp NET, iar durata unei intalniri este de 90 minute. Detalii suplimentare la 0760676802 sau la office@olimpnet.ro, de luni pana vineri, de la 9.00 la 17.00.

Diploma: la finalul modulului, participantii vor fi dobandit atat cunostinte tehnice despre construirea unui robot, cat si abilitati de programare a acestora. De asemenea, participantii vor primi si certificat de programator roboti.
Copiii care invata programare si robotica vor avea pe termen scurt si mediu o dezvoltare logica, rationala, complementara cu sustinerea creativitatii, iar pe termen lung vor avea acces la joburi foarte bine platite!
Viitorul incepe astazi pentru copilul tau! Ne vedem la cursul de robotica!

Taxa de participare

570 LEI pret intreg
Taxa promotionala pana la 31 octombrie: 60 LEI/sedinta

INSCRIERE

Dati click pe butonul de mai jos pentru a completa formularul de inscriere:

Va invitam sa vizualizati si filmuletul de mai jos pentru experienta!


Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 800‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE