16 mai 2020, Curs online International cu certificat oferit de Universitatea Tehnica a Moldovei din Chisinau – Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica, atat in format webinar, cat si eLearning

INSCRIERE


Va invitam sa participati la cursul international pentru inspectori, directori, profesori, invatatori si educatori “Cursul International Management Educational, Instrumente Digitale si Securitate”, cu diploma internationala oferita de catre Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica din cadrul Universitatii Tehnice a Moldovei.

Puteti participa la acest curs fie live, in format webinar sambata, 16 mai 2020, incepand de la ora 10.00 (durata 4 ore), cand veti interactiona direct cu toti trainerii, fie in format eLearning, unde veti avea la dispozitie o luna, pana la data de 16 iunie 2020, pentru a parcurge cursul de 4 ore.

Din cuprinsul cursului international:
– cuvantul de deschidere al Decanului FCIM (conf. univ. dr. Dumitru Ciorba),
– cuvantul de deschidere al Directorului general Olimp NET (prof. Ionel Ditoiu)
– planificare ore la distanta, organizare liveuri cu elevii, inregistrari video (pentru situatiile cand sunt mai multi copii la un singur calculator sincron/asincron sau exista probleme cu internetul sau pentru aprofundare), sesiune coordonata de lect. univ. dr. Svetlana Cojocaru;
– managementul fisierelor, partajarea, colaborarea online, crearea spatiului de lucru, sesiune coordonata de lect. univ. dr. Nina Sava;
– testarea, evaluarea si feedbackul, analiza rezultatelor, sesiune coordonata de lect. univ. dr. Svetlana Cojocaru;
– lucram online insa trebuie sa avem mare grija la securitatea si siguranta noastra, a cadrelor didactice si a copiilor: cum lucram online in siguranta folosind emailul, Facebook, Whatsapp, dar si alte aplicatii pe care le folosim. Cum ne protejam, setari importante! Sesiune coordonata de lect. univ. dr. Rodica Bulai.

Certificatul de participare si suplimentul sunt eliberate de catre Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica din cadrul Universitatii Tehnice a Moldovei din Chisinau. Cursul este organizat in parteneriat cu Olimp NET.

Taxa de participare: 300 lei (RON, lei romanesti). Pentru fostii cursanti Olimp NET oferim o reducere de 100 lei, acestia platind 200 lei.
Termen limita pentru inscriere si plata: joi 14 mai 2020, ora 11.59 AM.
Cursul poate fi achizitionat si prin SEAP / SICAP
Aveti 4 variante de plata:
– Puteti plati folosind cardul, apasand pe butonul portocaliu, aflat sub butonul rosu de inscriere. Nu se percepe comision.
– Puteti plati prin internet banking (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).
– Puteti plati fizic doar la banca dvs. la care aveti cont, NU trebuie sa mergeti la Garanti! (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).
– Puteti plati in trezorerie (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).

Click pe butonul rosu de mai jos pentru a va rezerva locul dvs.!

Click pe butonul portocaliu de mai jos pentru a plati folosind cardul!
Cursul a fost mutat din 25 aprilie in 16 mai din cauza starii de urgenta si va continua o luna, pana la 16 iunie, in format eLearning.
Cursul poate fi achizitionat si prin SEAP / SICAP

Detalii suplimentare la +40760 676 805

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE