Creator si prezentator de continut educational deschis – activitate permanenta pentru cadrele didactice in contextul noilor abordari din educatie

INSCRIERE

Stimati educatori, invatatori, profesori, directori si inspectori,

Olimp NET si Casele Corpului Didactic Covasna, Harghita, Mures si Sibiu va invita la un eveniment online valoros si util atat pentru dezvoltarea dvs., cat si pentru completarea dosarului de gradatie de merit (activitati ce pot fi prinse in dosar doar pana la 31 august 2022 pentru gradatia de merit de anul viitor).

Numar certificate: 2 (unul pentru creator de continut, iar altul pentru prezentator/speaker)

Denumire eveniment exact cum va aparea pe certificate: Creator si prezentator de continut educational deschis – activitate permanenta pentru cadrele didactice in contextul noilor abordari din educatie

Numar total de ore inscrise pe certificate: 20 ore

Motivatie? Odata cu integrarea tehnologiei la clasa, cu noile achizitii prin PNRR, dar mai ales cu interactiunea cu elevii nascuti in “era tehnologiilor”, profesorii isi doresc sa faca un salt inovator si sa creeze lectii interactive si captivante pentru a fi un pas mai aproape de copii, pentru a-i putea indruma mai bine catre noua societate, pentru a-i ajuta sa faca fata in acest mediu turbulent, dar mai ales pentru a le oferi o educatie de calitate pe care sa o indrageasca!

Data evenimentului: depunere continua pana la 25 august (incarcare lectie si prezentare cand este gata), iar pe 27 august ne vedem intr-un webinar!

Taxa de participare: 90 lei (valabil pana la 9 august), in perioada 10 august – 25 august taxa este de 200 lei.

Sarcina participantilor: participantii trebuie sa creeze o lectie / fragment de lectie interactiva de maxim 15 minute in care sa integreze o singura aplicatie digitala la alegere dintre: mozaBook, mozaWeb, Livresq, Google Slides, Canva, Prezi, Mentimeter, Quizizz, Quizlet, Wordwall, Learning Apps, Microsoft Powerpoint, Socrative, Genially sau orice alta aplicatie digitala educationala pe care participantul o cunoaste si o foloseste la clasa. Lectia are ca tema / subiect orice isi doreste participantul, putand fi deja o lectie pe care o preda, dar pe care acum o transpune cu ajutorul tehnologiei, integrand o aplicatie digitala. Lectia poate fi creata si sustinuta in limba in care preda cadrul didactic.

Odata ce ati creat lectia, va inregistrati video prezentand-o la calculator folosind ce program doriti dvs de inregistrarea ecranului (zoom, powerpoint, windows etc. / pentru participantii care nu s-au mai inregistrat vom trimite un tutorial de suport). Videoul trebuie sa fie de maxim 15 minute. Cand aveti gata lectia si videoul, ne trimiteti linkurile catre ele din drive sau din orice alt cloud folositi (si aici vom trimite un tutorial suport de cum sa incarcati si sa partajati materialul).

Lectiile incarcate impreuna cu videourile de prezentare vor fi evaluate de juriu. Toti participantii care respecta regulile si incarca lectiile vor primi cele doua certificate (de creator si prezentator). In cadrul webinarului de final nu trebuie sa mai sustineti nimic, doar vom face noi cateva prezentari si le vom premia pe cele mai bune lectii.

Premii: cele mai bune 10 lectii vor primi cate un Mozaik Teacher valabil 1 an!

Inscriere: pentru inscriere completati formularul acesta https://forms.gle/r2NFRW5JpqfdTuh89 pana la data de 25 august (cand este si termenul limita pentru incarcarea lectiei si videoului de prezentare). Va reamintim ca beneficiati de reducere la taxa doar pana la data de 9 august (90 lei), dupa aceasta data taxa este de 200 lei.

Plata o puteti efectua cash sau online prin internet banking la banca dvs. in contul Olimp NET (CIF: 15375157) deschis la Garanti Bank: RO78 UGBI 0000 1120 2020 8RON

sau cu cardul accesand urmatorul link din pagina Olimp NET https://www.olimpnet.ro/plata-card/ si apasand butonul 90 lei si urmand instructiunile euplatesc sau butonul de 200 lei daca ati depasit data de 9 august.

Pentru alte detalii sau nelamuriri ne puteti scrie la office@olimpnet.ro

Va multumim si va asteptam la eveniment!

Olimp NET

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 800‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE