Conferinta Internationala in parteneriat cu Universitatea Tehnica a Moldovei (FCIM): Managementul educational si instrumente digitale pentru monitorizarea progresului si evaluarea elevilor la clasa si la distanta (150 lei)

INSCRIERE


Stimati profesori (inspectori, directori, profesori, invatatori si educatori),

Va invitam sa participati online la Conferinta Internationala organizata de Olimp NET in parteneriat cu Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica din cadrul Universitatii Tehnice a Moldovei (Republica Moldova) avand tema Managementul educational si instrumente digitale pentru monitorizarea progresului si evaluarea elevilor la clasa si la distanta.

Diploma: in urma participarii la conferinta internationala veti obtine certificatul de participare eliberat de catre Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica din cadrul Universitatii Tehnice a Moldovei (Republica Moldova).

Taxa de inscriere promotionala (valabila pana la 14 mai): 150 lei.
Data si loc: Sambata, 15 mai 2021, Online
Durata: 10-12.00 (2 ore live) + eLearning

Din agenda conferintei:
Live cu lect. univ. dr. Svetlana Cojocaru
10.00 – 10.10 Mesaj de deschidere (Decanul FCIM, conf. univ. dr. Dumitru Ciorba si Directorul Olimp NET, prof. Ionel Ditoiu)
10.10 – 10.20 Cum putem monitoriza progresul elevilor la clasa si la distanta cu ajutorul instrumentelor digitale?
10.20 – 10.40 Cum cream fisa de monitorizare a progresului elevilor?
10.40 – 10.50 Ce instrumente digitale pot fi folosite pentru evaluarea elevilor? Tipuri de evaluari si instrumentele cele mai potrivite.
10.50 – 11.10 Cum evaluam formativ?
11.10 – 11.50 Integrarea aplicatiilor de monitorizare a progresului elevilor, precum si a aplicatiilor de evaluare in Google Classroom. Teme si evaluari.
eLearning
– Pedagogie Digitala – Planul de lectie

Formator: Svetlana Сojocaru este lector universitar la Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica (Universitatea Tehnica a Moldovei), responsabil Program Tehnologia Informatiei la Departamentul Ingineria Software si Automatica, cu o experienta vasta (peste 10 ani) in predare, dintre care 2 ani in invatamantul scolar ca profesor de Informatica si Educatie tehnologica, sef comisie metodica Arta, Tehnologii si Sport la Gimnaziul cu profil Teatral I. L. Caragiale, formator la Forumul cadrelor didactice din municipiul Chisinau cu genericul “Cheia de la poarta viitorului – in mainile pedagogului consacrat”.

Inscriere: apasati butonul verde INSCRIERE din partea de sus a paginii sau click aici

Plata se poate realiza usor cu cardul prin apasarea butonului portocaliu de de mai jos – Plateste online
Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 800‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE