Biblioteca digitala interactiva 3D mozaBook

Biblioteca mozaBook le ofera posibilitatea atat cadrelor didactice, cat si elevilor sa creeze caiete pe care sa le imbogateasca cu animatii 3D, videouri educationale, imagini si exercitii din biblioteca noastra media sau din calculatorul lor. mozaBook include numeroase resurse educationale, precum aplicatii tematice, jocuri si animatii 3D care acopera curriculumul anumitor discipline predate la clasele 1–12 si care starnesc interesul elevilor si usureaza intelegerea si insusirea notiunilor predate.

De ce?

Esti in pas cu ultimele instrumente de pregatire a lectiilor, predare si evaluare.

Atragi atenția cu ajutorul a peste 1000 de animatii 3D, sute de videoclipuri, aplicatii tematice sau jocuri in limba romana, construite plecand de la curriculum pentru urmatoarele materii: istorie, geografie, biologie, fizica, chimie, limbi straine, matematica, arte, muzica, economie.

Verifici cunostintele elevilor prin teste deja construite in cadrul platformei, invitandu-i sa lucreze la tabla interactiva.

Contacteaza-ne la 0760 676 800. Vei discuta cu Ditoiu Ionel, Director Olimp Net sau cere o cotatie.

Ce contine?

Creezi si livrezi lectii interactive pentru elevii tai si poti face asta simplu si intuitiv, avand in vedere ca aceasta platforma a fost dezvoltata in colaborare cu cadre didactice ca dvs.

Creezi teste interactive folosind modelele din Editorul de test si personalizandu-le sau creandu-ti propriile tale teste, pe care le poti trimite elevilor sa le rezolve online, in clasa sau acasa. De asemenea, tu primesti automat rezultatele testelor pentru fiecare elev, precum si o statistica a performantei per elev și per grup.

Colaborezi online cu alti colegi/ profesori pentru pregatirea prezentarilor, caietelor si fiselor de lucru, imbunatatind permanent continutul impreuna cu acestia si reducand timpul de pregatire.

Incarci orice document pdf (carti, articole sau ppt) la care adaugi simplu animatii 3D, imagini, videoclipuri, instrumente tematice, teste si alte elemente din biblioteca media digitala mozaBook, pe care le incluzi in lectiile tale, precum si orice resursa de pe internet.

Pregatesti lectiile pe calculator si le prezinti pe o tabla interactiva sau cu ajutorul unui videoproiector, sporind astfel interesul elevilor tai.

Detii propriul laborator digital, prin care poti exemplifica experimente la clasa, dar pe care le poti trimite si acasa elevilor pentru a exersa si explora în profunzime.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE