Acces gratuit la manualele Editurii Didactice si Pedagogice in cadrul platformelor mozaWeb si mozaBook

1. Accesarea platformei mozaWeb si crearea contului personal

Primul pas este sa va creati cont pe platforma web mozaWeb prin care puteti accesa biblioteca media digitala online de pe orice dispozitiv gratuit pana la finalul anului scolar. Pentru a va crea cont de mozaWeb, intrati pe www.mozaweb.com/ro. Dati click pe Autentificare -> Creare cont nou. Pentru a schimba limba dati click pe steagul din dreapta sus.

Daca aveti nevoie de mai mult sprijin, urmatorii pasi de accesare si explorare ai unei animatii 3D ii gasiti in documentul de mai jos. Dati click pe Vizualizeaza pasi pentru a deschide documentul.

2. Accesarea manualelor Editura Didactica si Pedagogica pe platforma mozaWeb

Pentru a accesa manualele Editurii Didactice si Pedagogice pe platforma mozaWeb scrieti “EDP” in campul de “Cautare” situat in coltul din dreapta sus si apasati tasta ENTER.

3. Accesarea platformei mozaBook

Dupa ce va obisnuiti cu 1-2 animatii 3D si primiti si reactia elevilor, va recomandam sa va instalati mozaBook pe PC/ laptopul dvs. si sa creati propriile lectii digitale. Descarcati programul mozaBook accesand urmatorul link: https://www.mozaweb.com/ro/shop.php?cmd=software_details&type=mozabook.

Va recomandam sa parcurgeti cerintele de sistem inaintea instalarii pe dispozitivul dvs. Dupa instalare, introduceti codul MOZ-MC-GRAT-MOZA-BOOK-SCOA-LARO-200615. Codul de licenta este valabil pana la 15.06.2020. Parcurgeti pasii de mai jos pentru instalare si accesare mozaBook.

Puteti gasi ghidul de utilizare in mozaBook, cum vedeti in imaginea de mai sus. In acelasi timp, va punem la dispozitie varianta pdf a ghidului. Vizualizati ghidul de utilizare mozaBook dand click pe butonul Vizualizeaza ghid de mai jos.

4. Accesarea manualelor Editurii Didactice si Pedagogice in cadrul platformei mozaBook

Pentru a accesa manualele Editurii Didactice si Pedagogice pe platforma mozaBook scrieti “EDP” in campul de “Cautare” situat in coltul din dreapta sus.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE