OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE

Domeniu: Tehnologia informatiei, comunicatii

Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date

Cod COR: 413201

 

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date?

Publicul tinta pentru cursul autorizat Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date este format din persoanele fizice si juridice care in activitatea lor zilnica folosesc diferite sisteme de calcul, care trebuie sa foloseasca sau sa gestioneze baze de date.

Cursantii Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date care nu au absolvit o scoala superioara primesc certificate Olimp NET sau Pro-INFO care atesta participarea la cursul Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date?

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date sunt:

1.      Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta

2.      Aplicarea normelor de protectia mediului

3.      Aplicarea procedurilor de calitate

4.      Gestionarea suporturilor/dispozitivelor de stocare a datelor/documentelor

5.      Organizarea activitatii proprii

6.      Utilizarea echipamentelor periferice

7.      Asigurarea securitatii datelor/documentelor

8.      Introducerea si validarea datelor

9.      Prelucrarea datelor

10.  Transpunerea datelor pe suport.

Care este beneficiul principal al cursului Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date?

Operatorul introducere, validare si prelucrare date are atributii referitoare la introducerea pe suport electronic a datelor necesare prelucrarilor electronice. In acest scop, el efectueaza o serie de activitati importante pentru sustinerea procesului de prelucrare electronica a datelor, din care se pot mentiona: introduce si valideaza date pe suport electronic; gestioneaza suportii electronici de date; asigura conformitatea datelor introduse cu documentele primare; salveaza periodic datele introduse; restaureaza la nevoie datele salvate; recupereaza informatii pentru utilizatori, la cererea acestora; pastreaza copiile de siguranta ale datelor salvate pe suport electronic.

In contextul actual, cursul de Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date este necesar oricarei persoane care lucreaza sau gestioneaza baze de date sau care lucreaza in cadrul unei companii care are dreptul de a prelucra date personale.

Durata cursului Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date este: 42 ore (dintre care 22 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta, copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Cursantii cu studii medii: formular de inscriere, copie diploma (ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

 

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE