EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE

Domeniu: Administratie si Servicii Publice

Subdomeniu: Accesare fonduri

Corelare: Fonduri Europene

Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

Cod COR: 242213

 

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene?

Cursul autorizat Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene se adreseaza persoanelor care reprezinta institutii publice, organizatii si asociatii neguvernamentale ce au in plan accesarea de fonduri europene. In acelasi timp, cursul este construit pentru persoanele fizice sau juridice care doresc sa acceseze direct fondurile europene si au nevoie de competentele si abilitatile compatibile unui asemenea proces.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene?

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene sunt

  1.      Pregatirea elaborarii proiectului
  2.      Documentarea in vederea realizarii proiectului
  3.      Stabilirea parteneriatelor
  4.      Elaborarea proiectului

 

Care este beneficiul principal al cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene?

Expertul accesare fonduri structurale si de coeziune europene identifica nevoile clientului, sursele de finantare disponibile si solutiile posibile, se documenteaza in vederea elaborarii proiectului, colecteaza informatiile necesare, redacteaza capitolele cererii de finantare si anexele si transmite forma finala autoritatii contractante.

In urma absolvirii cursului, beneficiarul va putea coordona, gestiona si planifica procesul de accesare a finantarii europene pe baza solutiilor posibile, finantarilor disponibile si nevoilor si abilitatilor companiei sau institutiei sau persoanei fizice/juridice.

Durata cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene este: 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta, copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Cursantii cu studii medii: formular de inscriere, copie diploma (ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE