DETALII
Logo institutii participante la program

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Grila toamna-iarna 2016

  • Olimp NET in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici invita alesii locali, functionarii publici, precum si alte categorii de angajati din sectorul public la urmatoarele cursuri de formare profesionala si perfectionare:

Dati click aici, pentru a vizualiza grila de cursuri toamna-iarna 2016, pentru alesii locali, functionarii publici, precum si pentru alte categorii de angajati din sectorul public, organizate de Olimp NET in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP)

slideANFP

Click aici pentru a va inscrie la cursurile organizate de Olimp NET in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici (alesi locali, functionari publici, alte categorii de angajati din sectorul public) – Inscriere

  • Olimp NET in parteneriat cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti invita alesii locali, functionarii publici, precum si alte categorii de angajati din sectorul public la urmatoarele cursuri de formare profesionala si perfectionare:

 

Tarif curs: 880 lei / cursant (aceasta acoperind intreaga perioada de 5 zile de curs).

  • Cadou: acces gratuit pe platforma noastra de eLearning (edu.olimpnet.ro) la cursul Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor (Windows, Word, PowerPoint, Excel, Access, Web)

Diplome

Diplomele si certificatele sunt eliberate de Agentia Nationala a Functionarilor Publici  sau de Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, institutie cu personalitate juridica aflata in subordinea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici – Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Cursurile se adreseaza tuturor persoanelor din administratia publica, programele de formare si perfectionare fiind in acord cu domeniile de activitate solicitate!
Programele de formare si perfectionare respecta domeniile prioritare de formare pentru administratia publica (Ordinul Presedintelui ANFP, nr. 762/2015 publicat in MO nr. 233/06.04.2015, respectand totodata normele HG nr. 1066/2008 privind formarea profesionala a functionarilor publici). Conditiile de cazare intrunesc prevederile HG nr. 1860/2006.

Olimp Net activeaza de peste 12 ani in domeniul educatiei alternative, furnizand formare profesionala si perfectionare, reconversie profesionala si dezvoltare personala pentru persoane fizice (copii, elevi, studenti, adulti) sau juridice (institutii publice, companii) prin intermediul unui pachet complet de cursuri, traininguri, seminarii, ateliere, meditatii private, certificari recunoscute international si national. Aceste produse educationale sunt dezvoltate atat pentru fiecare segment de varsta, cat si pentru sectorul in care clientul activeaza, in functie de specializarea sa, fiind astfel produse perfect personalizate.

De-a lungul timpului Olimp NET a instruit peste 10000 de cursanti din Buzau, Giurgiu, Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Galati, Braila, Tulcea, Prahova, Brasov, Covasna, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Bihor, a dezvoltat si livrat produse educationale in proiecte precum: E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar sau Standarde Europene in utilizarea tehnologiei informatiei in administratia publica – program national de certificare a functionarilor publici si a implementat proiectul strategic: Retea multi-regionala de formare profesionala a femeilor pentru o societate incluziva si coeziva.

Insciere participanti

Dati click aici pentru a va inscrie la curs

Inscrierea efectiva la curs se realizeaza in momentul in care cursantul trimite Fisa de inscriere pe care o solicita automat, prin completarea formularului de mai sus sau prin trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro sau prin tel/fax la numarul 0338.568.572 sau 0760.676.802

Activand de peste 12 ani in domeniul formarii profesionale, perfectionarii si dezvoltarii personale v-am pregatit produse educationale personalizate, unele dintre acestea fiind furnizate in premiera in Romania, astfel ca va invitam la o experienta profesionala memorabila intr-o atmosfera relaxanta!

Olimp NET
Mobil: 0760.676.802
Tel/Fax: 0338.568.572
Email: office@olimpnet.ro
Web: www.olimpnet.ro
Facebook: www.facebook.com/proinfobucuresti
LinkedIn: https://ro.linkedin.com/in/sensorybranding
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCifl236x-MV_AOpH8qN9brQ/