Instrumente de Analiza a Datelor si Calcul Tabelar

INSCRIERE


Obiectivul cursului este dobandirea unor cunostinte care sa permita cursantului sa interpreteze datele si sa gaseasca solutii pentru rezolvarea unor probleme sau obtinerea unor rezultate, plecand de la un set de date si folosind aplicatia de calcul tabelar Microsoft Excel.

Principalele competente pe care le va dobandi cursantul se refera la:

  • Insusirea notiunilor generale de calcul tabelar
  • Cunoasterea tehnicilor de importare si exportare a datelor
  • Capacitatea de a edita, copia, formata, sorta si filtra informatia
  • Capacitatea de a crea campuri calculate folosind formule cu functii care sa prelucreze datele existente
  • Utilizarea functiilor de agregare de tip DATABASE
  • Cunoasterea instrumentelor de sintetizare
  • Utilizarea instrumentului TABEL PIVOT
  • Capacitatea de a interpreta cerintele si rezultatele
  • Capacitatea de a identifica cauzele unor rezultate incorecte
  • Capacitatea de a gasi solutii pentru rezolvarea unor cerinte

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Instrumente de Analiza a Datelor si Calcul Tabelar (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului Instrumente de Analiza a Datelor si Calcul Tabelar sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Instrumente de Analiza a Datelor si Calcul Tabelar este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Urmariti anunturile deschiderilor de curs Instrumente de Analiza a Datelor si Calcul Tabelar prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE