Anunt castigatori//Voteaza-ne in Tara lui Andrei si poti castiga un loc la Conferinta Internationala de Management Educational “Digitalizarea Educatiei”

Anunt castigatori

In urma tragerii la sorti organizate cu ocazia votarii pentru Tara lui Andrei, am primit 57 de e-mailuri, pe care le-am numerotat de la 1 la 57 si le-am introdus in random.org pentru a fi generate numerele castigatoare aleatoriu.

Conform filmarii de mai jos puteti observa ca am introdus valorile de la 1 la 57, iar random.org a generat numarul 47. Numarul 47 corespunde e-mailului cu numarul 47, castigator al pachetului 1, care cuprinde Conferinta, Cursul si Publicatia Internationala de Management Educational “Digitalizarea Educatiei” din 23-25 noiembrie 2018 in valoare de 690 lei. Vom anunta numele persoanei numai daca aceasta este de acord. Am trimis deja e-mail de pe office@pro-info.ro si asteptam confirmarea acesteia.

Conform filmarii de mai jos puteti observa ca am introdus valorile de la 1 la 57, iar random.org a generat numarul 25. Numarul 25 corespunde e-mailului cu numarul 25, castigator al pachetului 3, care cuprinde Conferinta Internationala de Management Educational “Digitalizarea Educatiei” din 24 noiembrie 2018 in valoare de 290 lei. Vom anunta numele persoanei numai daca aceasta este de acord. Am trimis deja e-mail de pe office@pro-info.ro si asteptam confirmarea acesteia.

Va multumim pentru voturi! Vor mai urma si alte concursuri, asa ca fiti pe faza pe website sau pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/olimpnet/.


Pentru a intra la tragerea la sorti pentru a castiga un loc la Conferinta Internationala de Management Educational “Digitalizarea Educatiei” din 24 noiembrie 2018 in valoare de 290 lei trebuie sa votezi si sa treci prin pasii de mai jos.

Pentru a intra la tragerea la sorti pentru a castiga un loc la Conferinta, Cursul si Publicatia Internationala de Management Educational “Digitalizarea Educatiei” din 23-25 noiembrie 2018 in valoare de 690 lei trebuie sa convingi 10 prieteni sa parcurga pasii de mai jos, mentionand obligatoriu in e-mail numele dvs.


Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie doar sa treci prin pasii urmatori pentru a ne vota pana pe 12 noiembrie:

1. Iti creezi cont pe link-ul https://taraluiandrei.ro/register .

2. Primesti un e-mail in care iti cere sa-ti activezi contul. Pentru primul pas de activare intri pe link-ul din e-mail

3. In pasul 2 de activare, completezi casuta de activare cu codul pe care il primesti prin sms pe telefon si apesi Activeaza cod

4. Pentru a vota intri pe link-ul https://www.taraluiandrei.ro/ro-smart?page=4&i=123668#/votare

5. Voteaza proiectul afisat – Competitia Nationala “Digitalizeaza Scoala Ta”, apasand pe butonul Voteaza

6. Asigura-te ca iti afiseaza Votul tau a fost inregistrat si primesti un e-mail de confirmare

7. Redirectioneaza e-mailul de confirmare a votului tau (primit de la email@taraluiandrei.ro) la adresa office@pro-info.ro, impreuna cu numele tau si numarul de telefon pentru a te putea anunta daca ai castigat.

Daca a aparut vreo problema pe parcurs, intra aici pentru pasii de votare detaliati si cu imagini http://www.olimpnet.ro/taraluiandrei/

Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail si telefon pe data de 16 noiembrie la ora 17:00.


Afla mai multe detalii despre conferinta mai jos: http://www.olimpnet.ro/conferinta-internationala-digitalizarea-educatiei/.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE