Vino in echipa noastra ca Reprezentant Vanzari si Fundraising

Cautam 𝐑𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐕𝐚𝐧𝐳𝐚𝐫𝐢 𝐬𝐢 𝐅𝐮𝐧𝐝𝐫𝐚𝐢𝐬𝐢𝐧𝐠 in noua noastra divizie din Bucuresti de Solutii Inovatoare in Educatie.

Educatia evolueaza permanent, iar in prezent, solicitarea pentru inteligenta si capacitate creatoare este mai vizibila decat oricand. Orientati catre viitor, intelegem digitalizarea ca un instrument vital pentru ca aceasta evolutie sa se intample.

Vrem sa imbunatatim calitatea educatiei prin introducerea de noi metode interactive de invatare pentru elevi, cu ajutorul profesorilor si cu sprijinul directorilor si al parintilor.

Convingerea ca educatia are cel mai mare impact asupra societatii, competentele de a utiliza echipamente hardware/ software si usurinta de a interactiona cu persoane din conducerea unei scoli, institutii sau companii sunt calitatile pe care credem ca ar trebuie sa le detina viitorul nostru reprezentant de vanzari si fundraising.

𝐃𝐚𝐜𝐚 𝐯𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐚 𝐢𝐭𝐢 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐢 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐚 𝐢𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐬𝐢 𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐳𝐢 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐚𝐭𝐦𝐨𝐬𝐟𝐞𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭-𝐮𝐩, 𝐛𝐢𝐟𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐣𝐨𝐬 𝐬𝐢 𝐭𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞-𝐧𝐞 𝐮𝐧 𝐂𝐕 𝐥𝐚 𝐬𝐨𝐫𝐢𝐧𝐚.𝐜𝐨𝐧𝐞𝐚@𝐨𝐥𝐢𝐦𝐩𝐧𝐞𝐭.𝐞𝐮!

Acceseaza http://www.olimpnet.ro/programdigitalizarescoala/ pentru a afla mai multe despre ceea ce facem.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE