Oferta site

Buna ziua, 

Avem nevoie de o serie de cotatii pentru serviciile de dezvoltare website, platforma eLearning, grafica si promovare online. 

Suntem un startup nou nout in educatie, prin intermediul caruia formam profesorii si elevii in educatia viitorului si le oferim o comunitate de sustinere pentru a creste calitatea educatiei prin integrarea tehnologiei la clasa si transformarea orelor in momente cu adevarat spectaculoase. Organizam cursuri, conferinte si dezvoltam laboratoare digitale in tara. A venit momentul sa gasim partenerii potriviti pentru a ajunge cat mai targetat la publicul nostru tinta. Aveti mai jos descrierea fiecarui serviciu pentru care avem nevoie de o cotatie in linii mari.

 Website – avem nevoie de un website dezvoltat pe platforma wordpress, pentru a putea ajusta/ adauga usor continut;- sa existe modul de facebook si youtube;- existenta unui formular de inscriere la cursuri (integrat cu SendinBlue);- integrarea cu un modul de plata cu cardul;- sa fie user friendly, informatia sa fie organizata astfel incat sa fie intuitiv, responsive;- optional (cu pret separat): existenta pe website a unui modul de Marketing afiliat.

eLearning – instalarea unei platforme de eLearning (de ex. Moodle). 

 Grafica – webdesign;- materiale de identitate vizuala (logo, mapa, antet, carti de vizita, pix, afis, cover).

Promovare online – serviciile de promovare online ne intereseaza doar daca putem plati la numar de vanzari/ tranzactii;- acesta este un tip de curs pe care il producem si vindem catre profesori din mediul preuniversitar: http://www.olimpnet.ro/curs-profesori-lectii-interactive-digitale/

Cotatiile ni le puteti trimite la cristian.ditoiu@olimpnet.eu
Telefon: 0760 676 805
Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE