MANAGER RESURSE UMANE

Domeniu: Resurse Umane

Subdomeniu: Administratie si Management

Corelare: Fonduri Europene

Manager Resurse Umane

Cod COR: 121207

 

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Manager Resurse Umane?

Cursul autorizat Manager Resurse Umane se adreseaza tuturor managerilor, specialistilor si practicienilor din domeniul resurselor umane, precum si persoanelor fizice care doresc sa se specializeze in resurse umane. Daca sunteti interesat de managementul resurselor umane in contextul propriei companii sau al derularii unui proiect cu finantare europeana, acest curs reprezinta girantul educational si legal al competentelor dobandite in managementul resurselor umane, putand reprezenta si o baza buna pentru persoanele care doresc sa schimbe specializarea profesionala sau sa adauge la competentele dobandite (management sau resurse umane) un nou domeniu de cunostinte.

Cursul autorizat Manager Resurse Umane se adreseaza si persoanelor care reprezinta institutii publice, organizatii si asociatii neguvernamentale, care tintesc posturi de manager resurse umane sau asemanatoare in implementarea de proiecte pe fonduri europene.

Cursantii Manager Resurse Umane care nu au absolvit o scoala superioara primesc certificate Olimp NET sau Pro-INFO care atesta participarea la cursul Manager Resurse Umane.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Manager Resurse Umane?

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Manager Resurse Umane sunt:

  1. Consilierea celorlalti manageri in domeniul resurselor umane
  2. Coordonarea desfasurarii activitatilor de resurse umane
  3. Coordonarea elaborarii politicilor si programelor de resurse umane
  4. Coordonarea personalului din departamentul resurse umane
  5. Elaborarea strategiilor de resurse umane
  6. Monitorizarea costurilor de personal
  7. Monitorizarea sistemului relatiilor de munca al organizatiei
  8. Organizarea activitatilor compartimentului de resurse umane
  9. Reprezentarea compartimentului de resurse umane

Care este beneficiul principal al cursului Manager Resurse Umane?

Beneficiul principal al cursului Manager Resurse Umane il reprezinta faptul ca fiecare cursant devine capabil sa gestioneze eficient resursele umane intr-o organizatie sau proiect. In urma absolvirii cursurilor viitorul manager de resurse umane va putea raspunde de trei arii foarte importante din activitatea unei organizatii: ariile planificarii si gestionarii resurselor umane, dezvoltarii culturii organizationale si asigurarii unui management coerent in raport cu legislatia actuala.

In contextul actual, managerul de resurse umane este o componenta importanta a oricarei institutii sau companii: eficienta si abilitatea managerului influenteaza modul in care firma isi desfasoara activitatea sau proiectele, tintind atat planificarea afacerilor pe termen lung, cat si dezvoltarea unei culturi organizationale sau institutionale propice dezvoltarii competentelor angajatilor sau functionarilor.

Pe de alta parte, cursul Manager Resurse Umane reprezinta o sansa pentru persoanele angajate sa evolueze in cariera, fie prin urcarea ierarhica in organizatia sau compania actuala, prin implicarea in proiectele viitoare sau chiar propunerea unor proiecte angajatorului, fie prin schimbarea locului de munca, tintind astfel o noua organizatie sau companie care sa ofere un post noului manager de resurse umane.

Durata cursului Manager Resurse Umane este: 30 ore (dintre care 10 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Manager Resurse Umane (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Manager Resurse Umane sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Manager Resurse Umane este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Manager Resurse Umane, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta, copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Cursantii cu studii medii: formular de inscriere, copie diploma (ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Manager Resurse Umane poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Manager Resurse Umane prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

 

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE