MANAGER PROIECT

Domeniu: Management

Subdomeniu: Administratie si Management

Corelare: Fonduri Europene

Manager Proiect

Cod COR: 242101

Absolventii cursului autorizat Manager Proiect dobandesc un certificat de absolvire eliberat de catre ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), fiind recunoscut si avand antetul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, precum si al Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Manager Proiect?

Orice persoana interesata poate participa la curs. Fie ca sunteti interesat de managementul proiectelor cu finantare europeana (pentru a fi manager de proiect in cadrul proiectelor cu fonduri europene este necesara diploma de Manager Proiect), fie ca sunteti sau doriti sa deveniti antreprenor sau sa desfasurati o meserie independenta, liberala, caz in care cursul Manager Proiect va ajuta in dezvoltarea activitatii, fie doriti sa faceti parte dintr-un proiect international, caz in care cursul Manager Proiect reprezinta un girant al competentei dvs. manageriale, fie doriti sa va implicati la serviciul dvs. in implementarea proiectelor sau sa va cautati un loc de munca care sa ofere oportunitati in implementarea proiectelor, atunci cursul Manager Proiect reprezinta produsul educational care vi se potriveste si va sustine in activitatea dvs.

Totodata, cursul autorizat Manager Proiect se adreseaza si persoanelor care reprezinta institutii publice, organizatii si asociatii neguvernamentale, intreprinderi, dar si persoanelor fizice care tintesc posturi de management sau implementarea de proiecte pe fonduri europene ori doresc sa devina specialisti in management de proiect.

Cursantii Manager Proiect care nu au absolvit o scoala superioara primesc certificate Olimp NET sau Pro-INFO care atesta participarea la cursul Manager Proiect.

Cursantii Manager Proiect care au absolvit o scoala superioara primesc diplome eliberate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari cu antetul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, fiind recunoscute la nivel national, precum si in Uniunea Europeana prin apostila.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Manager Proiect?

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Manager Proiect sunt:

  1. Stabilirea scopului proiectului, a obiectivelor acestuia, precum si a specificatiilor
  2. Managementul integrat al proiectului
  3. Estimarea resurselor necesare realizarii proiectului
  4. Planificarea activitatilor specifice si jaloanelor proiectului 
  5. Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
  6. Managementul riscurilor
  7. Managementul echipei de proiect
  8. Managementul comunicarii in cadrul proiectului
  9. Managementul calitatii proiectului
  10. Managementul financiar al proiectului

 

Manager Proiect

Care este beneficiul principal al cursului Manager Proiect?

Beneficiul principal al cursului Manager Proiect il reprezinta faptul ca fiecare cursant devine capabil sa planifice, sa scrie, sa managerieze si sa implementeze un proiect.

Proiectele pot fi finantate din fonduri europene, caz in care pe langa dobandirea competentelor necesare planificarii, managementului si implementarii proiectului, cursul Manager Proiect asigura pozitiile cheie din echipa de management al proiectului precum Manager Proiect, Asistent Manager etc.

In plus, orice afacere poate fi abordata ca un proiect, astfel ca absolventul cursului Manager Proiect poate aplica cunostintele si competentele dobandite in cadrul cursului Manager Proiect pentru a initia afacerea si a o manageria.

Exista numeroase oportunitati la nivel international in cadrul a diferite proiecte din domenii variate. Cursul Manager Proiect poate reprezenta un element important de recomandare pentru dvs., in orice pozitie a proiectului, insa cu atat mai mult in pozitiile de management.

In ziua de astazi, pe langa ocupatia curenta, multe persoane incep si o activitate independenta sau, pur si simplu, se orienteaza doar catre astfel de activitati independente. In aceasta situatie, cursul Manager Proiect reprezinta un instrument util de eficientizare a activitatii prin prisma planificarii invatate (unde ne dorim sa ajungem? unde suntem in prezent? cum ajungem acolo? cu ce ajungem acolo? cum stim ca am ajuns acolo si ce facem pentru a corecta din mers abaterile sau blocajele aparute).

Pe de alta parte, cursul Manager Proiect reprezinta o sansa pentru persoanele angajate sa evolueze in cariera, fie prin urcarea ierarhica in organizatia sau compania actuala, prin implicarea in proiectele viitoare sau chiar propunerea unor proiecte angajatorului, fie prin schimbarea locului de munca, tintind astfel o noua organizatie sau companie care sa ofere sansa de a implementa proiecte.

In concluzie, pana si cariera poate fi abordata precum un proiect, astfel ca dobandirea competentelor de Manager Proiect este un pas in plus in atingerea succesului si, de ce nu, in managementul succesului.

 

Durata cursului Manager Proiect este: 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, in lipsa careia practica este imposbila, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Manager Proiect (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

 

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Manager Proiect sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Manager Proiect este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

 

Dupa inscrierea la cursul Manager Proiect, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta, copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Cursantii cu studii medii: formular de inscriere, copie diploma (ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

 

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Manager Proiect poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Manager Proiect prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

 

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE