INSTRUCTOR/PREPARATOR FORMARE

Domeniu: Educatie si formare profesionala

Subdomeniu: Administratie si Management

Corelare: Fonduri Europene

Instructor/Preparator Formare

Cod COR: 333309

 

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Instructor/Preparator Formare?

Orice persoana interesata de desfasurarea de activitati de formare si perfectionare a adultilor, inclusiv persoanele care sunt implicate deja in astfel de activitati si necesita o certificare.

Instructorul/preparatorul formare deruleaza activitati cu caracter instructiv-educativ care abordeaza urmatoarele cicluri: dezvoltare, observare si orientare, aprofundare, specializare. Activitatile de formare se desfasoara in locatii special amenajate (ateliere, laboratoare proprii sau ale partenerilor sociali), fiind prevazute cu logistica necesara, respectand cerintele legislatiei romanesti. Ocupatia de instructor/preparator formare presupune detinerea unor competente privind formarea prin activitati specifice, avand rolul de a dezvolta abilitati cognitive, practice, de comunicare, psihomotorii si estetice, astfel incat persoanele formate sa devina indivizi adaptabili, flexibili, orientati profesional in vederea insertiei rapide si eficiente pe piata muncii si a accederii spre un nivel mai inalt de specializare.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Instructor/Preparator Formare?

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Instructor/Preparator Formare sunt

1.      Asigurarea managementului procesului de instruire

2.      Evaluarea activitatilor de formare

3.      Asigurarea functionalitatii utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele / laboratoarele de lucru

4.      Asigurarea  managementului carierei si al dezvoltarii personale

 

Care este beneficiul principal al cursului Instructor/Preparator Formare?

Cursul autorizat Instructor/Preparator Formare pregateste cursantii pentru educarea adultilor, pornind de la intelegerea acestora, crearea suportului de curs, organizarea clasei si continuand cu furnizarea cursului, evaluarea participantilor, precum si invatarea tehnicilor de vorbit in public si comunicare eficienta.

Durata cursului Instructor/Preparator Formare este: 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Instructor/Preparator Formare (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Instructor/Preparator Formare sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Instructor/Preparator Formare este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Instructor/Preparator Formare, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta, copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Cursantii cu studii medii: formular de inscriere, copie diploma (ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Instructor/Preparator Formare poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Instructor/Preparator Formare prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE