INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE

Domeniu: Administratie si Management

Subdomeniu: Resurse Umane

Corelare: Fonduri Europene

Inspector/Referent Resurse Umane

Cod COR: 333304

 

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Inspector/Referent Resurse Umane?

La cursul autorizat Inspector / Referent Resurse Umane se pot inscrie absolventii de studii liceale, care doresc o specializare in domeniul resurselor umane, persoanele fizice sau juridice care opereaza cu documentatie specifica, dar si inspectorii sau consultantii care doresc sa isi continue perfectionarea si sa se certifice.

Inspectorul de resurse umane, prin pozitia pe care o detine in cadrul departamentului de resurse umane, participa activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa in procesul prin care organizatia isi recruteaza, angajeaza, deruleaza si inceteaza raporturile de munca cu salariatii.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Inspector/Referent Resurse Umane?

Competentele dobandite in cadrul cursului Inspector/Referent Resurse Umane sunt

  1. Intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a angajatilor
  2. Recrutarea personalului
  3. Intocmirea si gestionarea contractelor de munca
  4. Intocmirea statului de plata
  5. Intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, asigurarilor de somaj, asigurarilor de sanatate
  6. Operarea cu REVISAL
  7. Realizarea dosarului de pensionare

 

Care este beneficiul principal al cursului Inspector/Referent Resurse Umane?

In urma absolvirii cursului, beneficiarul va putea, in rolul de Inspector / Referent Resurse Umane, sa pregateasca absolventii sa evolueze cu succes in cadrul departamentelor de resurse umane, din sectorul de stat sau privat, pornind de la gestionarea documentatiei implicate si pana la desfasurarea activitatilor specifice.

Durata cursului Inspector/Referent Resurse Umane este: 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Inspector/Referent Resurse Umane (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Inspector/Referent Resurse Umane sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Inspector/Referent Resurse Umane este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Inspector/Referent Resurse Umane, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta, copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Cursantii cu studii medii: formular de inscriere, copie diploma (ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Inspector/Referent Resurse Umane poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Inspector/Referent Resurse Umane prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE