EXPERT ACHIZITII PUBLICE

Domeniu: Administratie

Subdomeniu: Administratie si Servicii Publice

Corelare: Fonduri Europene

Expert Achizitii Publice

Cod COR: 214946

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Expert Achizitii Publice?

Publicul tinta pentru cursul autorizat Expert Achizitii Publice este reprezentat de functionari publici, de specialisti din sectorul privat implicati in proceduri de achizitii, dar si de persoane fizice sau juridice dornice sa se specializeze in procesul de achizitii, atat ca parte contractanta, cat si ca ofertant.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Expert Achizitii Publice?

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Expert Achizitii Publice sunt:

 

1.      Analizarea legislatiei aplicabile specifice

2.      Acordarea consultantei de specialitate

3.      Planificarea achizitiilor publice

4.      Derularea procedurilor de atribuire

5.      Finalizarea procedurilor de atribuire

Care este beneficiul principal al cursului Expert Achizitii Publice?

Ocupatia de Expert Achizitii Publice este o veche-noua ocupatie necesara in vederea aplicarii corecte si consecvente a tuturor prevederilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica si/sau a acordurilor cadru de catre autoritatile contractante. Expertul in achizitii publice trebuie sa aiba pregatire tehnica de specialitate sau pregatire economico-financiara sau pregatire juridica, dobandita in urma absolvirii unor studii superioare de lunga sau scurta durata cu diploma de licenta, precum si acele cunostinte de utilizare a calculatorului, de comunicare interumana si negociere care sa ii permita sa indeplineasca toate exigentele acestei ocupatii.

In momentul absolvirii cursului cursantii vor detine informatii complete si actualizate despre intreg procesul de achizitii publice, reusind astfel sa planifice cu succes procedura de achizitii si totodata sa participe chiar ei la proceduri ca ofertanti.

De asemenea, cursantii vor putea evolua cu succes in aceasta noua ocupatie, plina de responsabilitati in contextul unei legi a achizitiilor in continua modificare si a carei incalcare se plateste scump.

Durata cursului Expert Achizitii Publice este: 36 ore (dintre care 18 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 18 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Expert Achizitii Publice (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Expert Achizitii Publice sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Expert Achizitii Publice este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Expert Achizitii Publice, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Formular de inscriere, copie diploma licenta (obligatorie), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Expert Achizitii Publice poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Expert Achizitii Publice prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE