EVALUATOR PROIECTE

Domeniu: Administratie si Servicii Publice

Subdomeniu: Administratie si Management

Corelare: Fonduri Europene

Evaluator Proiecte

Cod COR: 241263

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, avand antetul Ministerului Educatiei si Ministerului Muncii.
 
Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Evaluator Proiecte?

Cursul de Evaluator Proiecte se adreseaza persoanelor care vor sa dobandeasca competente de evaluator, in special pentru proiectele finantate din fonduri structurale, consultantilor din domeniul managementului de proiect, expertilor in domeniul accesarii fondurilor structurale si de coeziune europene, specialistilor in elaborarea si scrierea de proiecte precum si altor persoane interesate de evaluarea proiectelor.

Cursul autorizat Evaluator Proiecte se adreseaza si persoanelor care reprezinta institutii publice, organizatii si asociatii neguvernamentale care tintesc posturi de evaluator de proiect sau asemanatoare in implementarea proiectelor pe fonduri europene.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

  
Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Evaluator Proiecte?
Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Evaluator Proiecte sunt:

1.      Pregatirea personala pentru evaluare

2.      Organizarea procesului de evaluare

3.      Evaluarea propunerii de proiect

4.      Validarea evaluarii

5.      Acordarea de asistenta tehnica pentru selectia de proiecte

Care este beneficiul principal al cursului Evaluator Proiecte?

Principalul beneficiu al cursului Evaluator Proiecte este reprezentat de familiarizarea cu notiunile de baza depre evaluarea proiectelor (notiuni importante in majoritatea organizatiilor sau institutiilor), cu identificarea criteriilor de evaluare a unui proiect, precum si cu competente mai importante de proces cum ar fi evaluarea temelor orizontale din cadrul unei propuneri de proiect si cunoasterea notiunilor de baza referitoare la deontologia si codul etic al evaluatorului.

Durata cursului Evaluator Proiecte este: 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Evaluator Proiecte (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Evaluator Proiecte sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Evaluator Proiecte este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Evaluator Proiecte, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta (obligatorie), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Evaluator Proiecte poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Evaluator Proiecte prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE