EVALUATOR DE COMPETENTE PROFESIONALE

Domeniu: Educatie si formare profesionala

Subdomeniu: Resurse Umane

Corelare: Fonduri Europene

Evaluator de Competente Profesionale

Cod COR: 242405

 

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Evaluator de Competente Profesionale?

Publicul tinta al cursului autorizat Evaluator de Competente Profesionale este format din specialisti care activeaza deja in domeniu, dar si din persoane dornice de a se perfectiona in evaluarea competentelor profesionale.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Evaluator de Competente Profesionale?

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Evaluator de Competente Profesionale sunt

  1. Dezvoltarea instrumentelor de evaluare
  2. Consilierea candidatilor
  3. Planificarea, organizarea si realizarea evaluarii
  4. Procesul decizional privind competentele candidatilor

Care este beneficiul principal al cursului Evaluator de Competente Profesionale?

Cursul confera dreptul absolventilor sa evalueze competentele profesionale ale angajatilor conform cerintelor standardelor ocupationale. Evaluatorul stabileste impreuna cu aplicantul intregul proces de evaluare, programul si metodele de evaluare.

Evaluatorul de competente profesionale este un specialist cu experienta recenta de munca si/sau de coordonare in ocupatiile pentru care este desemnat de un centru de evaluare sa efectueze evaluari.

Evaluatorul explica si detaliaza candidatului, la cerere, continutul si prevederile standardului ocupational ajutandu-l sa-si evalueze propria performanta profesionala in raport cu acesta si sa decida intrarea voluntara in procesul de evaluare.

De asemenea, beneficiarul va putea fi implicat in procesul de evaluare a competentelor profesionale in cadrul centrelor de evaluare, societatilor comerciale si institutiilor in contextul unei incadrari viitoare, conform legii, ca procedura obligatorie la procesul de angajare sau la evaluarea anuala a angajatilor.

Durata cursului Evaluator de Competente Profesionale este: 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Evaluator de Competente Profesionale (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Evaluator de Competente Profesionale sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Evaluator de Competente Profesionale este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Evaluator de Competente Profesionale, cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii superioare: formular de inscriere, copie diploma licenta (obligatorie), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Evaluator de Competente Profesionale poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Evaluator de Competente Profesionale prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

 

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE