Cursuri Engleza Generala (Starter, Elementary, Intermediate, Upper – Intermediate, Advanced, Proficiency)

Durata curs: 40 ore. Doua sedinte pe saptamana, fiecare sedinta fiind de cate doua ore, impartita in doua sesiuni de cate o ora.

Orice varsta este potrivita pentru invatarea unei limbi straine. Limba engleza in cariera este o necesitate si poate reprezenta propulsarea de care aveti nevoie. Excellence in English va propune o gama variata de cursuri, de la incepatori, pana la cursuri de engleza specializata sau pregatirea unor examene precum Cambridge, IELTS sau Bulats.

Metoda de lucru este cea comunicativa. Principalul obiectiv fiind fluenta cursantilor, aceasta realizandu-se utilizand limba engleza in context cat si in exersarea unor situatii „reale”, actuale si des intalnite. Tehnicile cel mai des utilizate in cadrul acestei metode sunt bazate pe comunicare, mai ales orala, dar si scrisa: discutii, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc. Se opteaza pentru materiale suport cat mai „autentice”, mai interesante si atragatoare menite sa sprijine caracterul interactiv al lectiilor. Rolul cursantilor este unul activ, in timp ce profesorul este un dirijor, un facilitator si un manager al activitatilor. Accentul cade pe exersare, repetare si implicare activa.

Manualele utilizate permit abordarea integrativa a celor cinci competente lingvistice (intelegerea limbii vorbite, intelegerea unui text scris, capacitatea de interactionare intr-o conversatie, capacitatea de comunicare orala si capacitatea de redactare a unui text scris) si folosesc metode si strategii didactice noi pentru asigurarea comunicarii eficiente.

Cursurile de certificare Cambridge, IELTS si BULATS asigura o pregatire temeinica pentru trecerea cu succes a examenelor. Suporturile de curs sunt cele recomandate si concepute de initiatorii acestor teste, iar profesorii sunt bine pregatiti, informati si au o experienta vasta in pregatirea cursantilor.

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Engleza Generala (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului Engleza Generala sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Engleza Generala este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Urmariti anunturile deschiderilor de curs Engleza Generala prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE