BULATS English

Bulats

Olimp Net va ofera cursul special de limba engleza, examen si diploma Cambridge Bulats. Cursul include 36 de ore de curs, o simulare de examen, sustinerea examenului Cambridge BULATS si certificarea Cambridge BULATS.

Care sunt avantajele cursului BULATS?

Business Language Testing Service (BULATS) – Serviciul de Testare a Competentelor Lingvistice pentru Afaceri este un program de evaluare a nivelului de cunoastere a limbii engleze dezvoltat special pentru companii si organizatii, pentru studenti sau pentru orice persoana care are nevoie de o metoda eficienta de evaluare a cunostintelor de limba engleza. Cursul si examenul sunt create pentru a creste si testa competentele lingvistice ale angajatilor care trebuie sa foloseasca limba engleza ca limba straina la locul de munca, precum si pentru studentii care au nevoie de cursuri de limbaj specializat economic sau de afaceri.

Cursul este structurat pe 12 module, prin care se urmareste familiarizarea participantilor cu notiunile de gramatica si vocabular necesare pentru a obtine un punctaj cat mai ridicat la examenul Cambridge Bulats. Lectiile din cadrul celor 12 module sunt impartite pe trei mari categorii: business topics (vocabular folosit in lumea business), business skills (urmaresc dezvoltarea capacitatilor de comunicare pe baza mai multor exercitii de scris si ascultare) si learning strategies (strategii de invatare care se focalizeaza pe invatarea limbajului – scris si oral – in contextul business), toate acestea luand in calcul si predarea unor elemente de gramatica, in contextul folosirii lor practice in cadrul lectiilor de vocabular.

 business skills  business topics  Untitled design
Cursurile sunt centrate pe cunostintele necesare utilizarii englezei in mediul profesional si in cel academic (burse, stagii in strainatate) pentru a va aduce avantaje la locul de munca, dar si in comunicarea cu colegii din alte tari. Sunt cel mai  eficient mod de a pregati pentru interviu in  limba straina dar si pentru a pregati participarea la traininguri, cursuri, conferinte de specializare in limba engleza. Testele Bulats sunt folosite de unele dintre cele mai mari organizatii si companii comerciale din lume si este special pregatit pentru programe de curs flexibile.

Examenul BULATS ofera o serie de avantaje si beneficii precum:

  • obtinerea diplomei este garantata, astfel niciun cursant nu pica examenul, fiecare obtinand la final un nivel conform punctajului realizat;
  • diploma este certificata Cambridge English si, prin urmare, punctajele sunt conform scalelor clasice Cambridge, ALTE, ESOL Examinations: KET, PET, FCE, CAE, CPE – A0 – C2;
  • diploma este recunoscuta in peste 30 de tari, inclusiv Romania, unde diferite institutii sau companii echivaleaza competenta lingvistica astfel obtinuta si elimina proba de limba din cadrul unor examene de admitere, interviuri etc.;
  • diploma va poate ajuta sa obtineti o bursa in strainatate, un loc de munca in strainatate sau un loc de munca intr-o multinationala.

Diploma nu trebuie reinnoita, ramanand valabila pe tot parcursul vietii sau pana la obtinerea unui nivel superior.

Grupele sunt formate din 6-12 persoane, existand posibilitatea de a putea participa la cursuri one-to-one cu profesorul. Cursurile se adreseaza incepatorilor, intermediarilor sau avansatilor.

Cum te inscrii?

Varianta 1: completarea electronica a Formular de inscriere cu informatiile Denumire curs (Engleza Bulats), Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs (Engleza Bulats), Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs (Engleza Bulats), Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Daca va abonati la newsletterul nostru (aici) sau dati like la pagina noastra de Facebook (aici), atunci veti fi informat permanent despre produsele educationale lansate pe piata, precum si despre alte subiecte de interes cu privire la formare profesionala, perfectionare, invatare accelerata si dezvoltare personala! Va multumim!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE