Cursuri Business English

Bulats

Olimp Net va ofera cursul special de limba engleza pentru studenti si tineri profesionisti. Cursul presupune 24 de ore de curs si o simulare de examen BULATS, existand posibilitatea ca dupa absolvirea cursului sa poate fi aranjata sustinerea examenului Cambridge BULATS si certificarea Cambridge BULATS (pentru o taxa suplimentara).

Care sunt avantajele cursului BULATS pentru studenti si tineri profesionisti?

 business skills  business topics  Untitled design
Cursurile sunt centrate pe cunostintele necesare utilizarii englezei in mediul profesional si in cel academic (burse, stagii in strainatate) pentru a va aduce avantaje la locul de munca, dar si in comunicarea cu colegii din alte tari. Reprezinta cel mai  eficient mod de a pregati un interviu in  limba straina dar si participarea la traininguri, cursuri, conferinte de specializare in limba engleza. Testele Bulats sunt folosite de unele dintre cele mai mari organizatii si companii comerciale din lume si sunt pregatite special pentru programe de curs flexibile.

Grupele sunt formate din 6-12 persoane, existand posibilitatea de a putea participa la cursuri one-to-one cu profesorul. Cursurile se adreseaza incepatorilor, intermediarilor sau avansatilor, grupele urmand a fi alcatuite in functie de nivelul relativ egal al participantilor. Cursul este structurat pe 12 module, prin care se urmareste familiarizarea participantilor cu notiunile de gramatica si vocabular necesare pentru a obtine un punctaj cat mai ridicat la examenul Cambridge Bulats. Lectiile din cadrul celor 12 module sunt impartite pe trei mari categorii: business topics (vocabular folosit in lumea business), business skills (urmaresc dezvoltarea capacitatilor de comunicare pe baza mai multor exercitii de scris si ascultare) si learning strategies (strategii de invatare care se focalizeaza pe invatarea limbajului – scris si oral – in contextul business), toate acestea luand in calcul si predarea unor elemente de gramatica, in contextul folosirii lor practice in cadrul lectiilor de vocabular.

Cum te inscrii?

Varianta 1: completarea electronica a Formular de inscriere cu informatiile Denumire curs (Engleza Afaceri), Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs (Engleza Afaceri), Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0760.676.802 – inclusiv SMS)  si specificand informatiile Denumire curs (Engleza Afaceri), Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Investitia dvs. in acest produs educational este de 450 lei (instruire + simulare examen).

Daca va abonati la newsletterul nostru (aici) sau dati like la pagina noastra de Facebook (aici), atunci veti fi informat permanent despre produsele educationale lansate pe piata, precum si despre alte subiecte de interes cu privire la formare profesionala, perfectionare, invatare accelerata si dezvoltare personala! Va multumim!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE