Calendar publicare volum cu ISBN in strainatate Conferinta Internationala Digitalizarea Educatiei

Va descarcati de aici macheta articolului (aveti in macheta instructiunile de redactare). Dati click aici pentru a descarca macheta in word. Articolul il veti scrie chiar in macheta, urmand ca la final sa il denumiti cu numele dvs. Articolul va avea 2 pagini + bibliografie. Daca totusi aveti un articol mai mare, atunci ni-l puteti trimite si va fi de asemenea publicat. Dupa ce scrieti articolul il veti traduce (sau il veti da la tradus), publicarea facandu-se in limba engleza.

Puteti scrie orice considerati dvs. ca este de interes din domeniul managementului educational, din didactica specialitatii (orice de la disciplina dvs.), integrarea tehnologiei la ore, metode inovatoare de predare etc. Puteti propune solutii de imbunatatirea disciplinei sau sa expuneti probleme intalnite, puteti identifica metode moderne de a lucra cu elevii sau solutii de a implica parintii in educatie etc.

Aveti aici exemple de articole redactate de catre colegii dvs. anul trecut cu ocazia unor oportunitati de publicare: volumul simpozionului de la Ruse, cod ISBN 978-619-90892-1-7, COMMUNICATION STRATEGIES IN EDUCATIONAL MANAGEMENT, click aici pentru a accesa volumul, volumul simpozionului de la Albena, cod ISBN 978-619-90892-0-0, Quality management in the context of educational marketing, click aici pentru a accesa volumul.

Termen limita (pentru scrierea, traducerea si trimiterea articolului): 14 ianuarie 2019! Articolele le veti trimite pe mail la adresa office@pro-info.ro in formatul word prezentat la inceputul acestui articol.

Va rugam sa va verificati mailul si sa respectati calendarul intrucat nu putem face nicio exceptie, iar suma platita nu poate fi restituita.

14.01.2019 – Termen limita trimitere articol (nu vor fi acceptate articole dupa aceasta data!)

21.01.2019 – Mail de acceptare catre autorii care au respectat indicatiile / Mail de corectare a articolului conform indicatiilor

28.01.2019 – Mail cu lista finala de autori acceptati / Mail de informare catre autorii care nu au respectat indicatiile de corectare conform etapei anterioare

18.02.2019 – Publicarea volumului Conferintei Internationale Digitalizarea Educatiei

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE