Nu mai organizam cursul de ASISTENT SOCIAL/TEHNICIAN ASISTENTA SOCIALA

Incepand cu anul 2018 nu mai organizam cursul de Asistent Social si nici de Tehnician Asistenta Sociala

Domeniu: Igiena, Servicii Sociale/Sanatate si Asistenta Sociala

Asistent Social nivel mediu/superior

Cod COR: 263501/341201

 

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala?

Publicul tinta pentru acest curs este reprezentat de asistentii sociali, de studentii facultatilor de asistenta sociala, dar si de reprezentantii autoritatilor publice sau sectorului neguvernamental care doresc sa se specializeze in domeniu.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala? 

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala sunt

 1. Intocmirea  dosarului de caz
 2. Sustinerea dosarului de caz in fata decidentului principal
 3. Comunicarea interactiva
 4. Comunicarea interpersonala
 5. Definirea notiunii de copii in situatie de risc
 6. Organizarea lucrului in echipa pluridisciplinara
 7. Planificarea activitatilor specifice
 8. Consilierea familiei naturale (in cazul in care copilul se afla in institutie)
 9. Consilierea familiilor identificate a fi potentiale familii de plasament sau adoptie
 10. Consilierea  familiilor in situatia de risc de a-si abandona copilul
 11. Contactarea institutiilor in care se afla copii in situatii de risc
 12. Evaluarea copilului in situatie de risc
 13. Evaluarea familiei naturale
 14. Evaluarea familiei potentiale de plasament sau adoptie

Care este beneficiul principal al cursului Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala ?

Asistentul social se ocupa in principal cu recuperarea si (re)integrarea psiho-sociala si profesionala a persoanelor cu probleme speciale: deficiente psihice si /sau fizice, comportament antisocial (delicventa), probleme sociale diverse. Munca unui lucrator social este aceea de a ajuta oamenii in rezolvarea problemelor legate de situatia lor sociala sau de viata personala. Asistentul social indeplineste o misiune sociala care are la baza valorile si principiile fundamentale ale profesiei: justitia sociala, demnitatea si unicitatea persoanei, integritatea persoanei, autodeterminarea, confidentialitatea, importanta relatiilor interumane, furnizarea serviciilor cu competenta si in beneficiul clientilor.

Cursantii care finalizeaza cursul autorizat Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala  vor putea planifica activitatile specifice, evalua cazurile indiferent de complexitate, ajuta familia pe diferite niveluri, in perioade diferite, si vor mentine legatura autoritate – familie.

Durata cursului Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala  este: 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala  (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala  sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala , cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Formular de inscriere, copie diploma licenta (obligatorie), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala  poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Asistent Social / Tehnician Asistenta Sociala prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

 

 

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE