ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE

Domeniu: Administratie si Management

Subdomeniu: Comunicare

Corelare: Fonduri Europene

Asistent Relatii Publice si Comunicare

Cod COR: 333906

 

Cursantii dobandesc un certificat de absolvire  eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Cine sunt persoanele care pot participa la cursul Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii)?

Cursul autorizat Asistent Relatii Publice si Comunicare se adreseaza angajatilor din institutiile publice si celor din mediul privat, care activeaza in departamentele de comunicare, precum si persoanelor fizice sau juridice dornice sa isi dezvolte competente in aria relatiilor publice si a comunicarii.

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, fiind acceptat atat la nivel national, cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Care sunt competentele dobandite in cadrul cursului Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii)?

Competentele pe care dvs. le dobanditi odata cu absolvirea cursului Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii) sunt 

  1. Comunicarea integrata
  2. Realizarea materialelor suport pentru comunicare
  3. Planificarea activitatii de relatii publice
  4. Evaluarea campaniilor de relatii publice
  5. Dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu media
  6. Organizarea de evenimente

Care este beneficiul principal al cursului Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii)?

In urma absolvirii cursului, beneficiarul va putea gestiona campanii de comunicare integrate, sprijini realizarea materialelor de comunicare in cadrul organizatiei sau institutiei, sa planifice activitatile de relatii publice necesare imbunatatirii imaginii institutiei dar si sa rezolve situatii de criza, sa comunice eficient in situatii de zi cu zi.

Asistentul de relatii publice si comunicare este intermediar intre organizatia pe care o reprezinta si grupurile externe specifice acelei organizatii, fiind responsabil fata de aceste parti si distribuind informatii care dau posibilitatea acestora sa inteleaga politicile acesteia. Prin latura comunicationala asistentul desfasoara activitati legate de constatarea si influentarea opiniilor unui grup de persoane. Pentru aceasta asistentul realizeaza cercetarea din mai multe perspective: primeste informatii de la grupuri, informeaza conducerea in legatura cu atitudinile si reactiile acestora, participa la implementarea de politici care demonstreaza atentia crescuta fata de grupuri si evalueaza constant eficienta tuturor programelor de relatii publice.

Durata cursului Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii) este: 40 ore (dintre care 20 ore reprezinta componenta teoretica obligatorie, iar 20 ore sunt dedicate aplicatiilor practice si studiilor de caz).

Manager Proiect Nou

Inscriere:

Varianta 1: completarea electronica a formularului inscriere curs Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii) (dati click aici)  cu informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu, apasand la final butonul inscrie! Veti fi anuntat „Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim!

sau

Varianta 2: trimiterea unui mail la adresa office@olimpnet.ro continand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

sau

Varianta 3: efectuarea unui apel telefonic (0338.568.572 ori 0760.676.802 – inclusiv SMS) sau trimiterea unui fax la numarul 0338.568.572 si specificand informatiile Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, Email, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu.

Va puteti inscrie si direct la sediu (adresa sediu). Folositi cu incredere datele de contact specificate anterior, inclusiv pentru informatii suplimentare, alte detalii sau recomandari.

Modalitatile de plata ale cursului autorizat Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii) sunt flexibile si personalizabile. Valoarea investitiei dvs. in educatie prin urmarea cursului Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii) este prezentata in cadrul fiecarei oferte care este anuntata la sectiunea stiri, in articole sau pe diferitele canale de comunicare.

Dupa inscrierea la cursul Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii), cursantii depun pana la a doua sedinta de curs documentele necesare eliberarii diplomelor si certificatelor dupa cum urmeaza:

Cursantii cu studii medii: formular de inscriere, copie diploma (ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate, copie certificat de casatorie (daca este cazul), contract de formare profesionala (este semnat in prima zi de curs), cerere inscriere examen (este semnata inainte de data examenului).

Locul de desfasurare al cursului: sediul central din Buzau (vizualizati sectiunea contact: adresa sediu) sau la sediile partenerilor nostri din toata tara. Cursul Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii) poate fi organizat oriunde in Romania. Urmariti anunturile deschiderilor de curs Asistent Relatii Publice si Comunicare (studii medii) prin inscrierea gratuita la newsletterul Olimp NET (click aici) impreuna cu alte informatii de interes din domeniul educatiei, formarii profesionale si dezvoltarii personale. Totodata, puteti sa ne solicitati un anumit produs educational (curs, atelier, eveniment etc.) la adresa office@olimpnet.ro

PS: daca doriti sa beneficiati gratuit de informatii utile pentru dvs., atunci va puteti inscrie la newsletterul Olimp NET (click aici).

PPS: daca doriti sa impartasiti informatia cu persoanele cunoscute de catre dvs., atunci puteti folosi instrumentul de distribuire a informatiilor (sharing) de la sfarsitul acestui articol.

Banii platiti pentru educatie nu reprezinta un cost, ci o investitie, cea mai sigura investitie pe care oricine o poate face in viata. De la lucrurile simple pana la cele complexe, viata a demonstrat ca totul poate fi sters intr-o secunda, insa odata ce o persoana a invatat sa faca ceva, aceasta va reusi de fiecare data sa reconstruiasca tot ce a pierdut. Investitia in educatie este o investitie in sine si o investitie in persoanele importante din viata fiecaruia!

„Natura ne aseamana, Educatia ne deosebeste!” – Confucius

„Daca ai impresia ca educatia este scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta!” – Andy McIntyre

„Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Va multumim pentru vizita dvs. pe site si ne revedem la urmatorul eveniment Olimp NET!

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 805‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE