26 octombrie 2019, Curs International la Universitatea Tehnica a Moldovei din Chisinau, 350 lei, Management Educational si Instrumente Digitale

Va rugam sa cititi tot materialul pana jos, inclusiv mai jos de poza cu agenda evenimentului, pentru ca aici sunt trecute toate informatiile. Actualizam permanent acest articol pana la data cursului. De fiecare data cele mai recente informatii apar spre finalul articolului.

Va invitam Sambata, 26 octombrie 2019, de la ora 10.30, la Universitatea Tehnica a Moldovei din Chisinau pentru a participa la Cursul International Management Educational si Instrumente Digitale.

Diploma este eliberata de catre Universitatea Tehnica a Moldovei din Chisinau. Cursul este organizat in parteneriat cu Olimp NET

Locatie desfasurare curs: Universitatea Tehnica a Moldovei din Chisinau, Chisinau, Republica Moldova (la final gasiti harta!)
Durata curs: 4 ore si 45 minute, de la 10.30 la 15.15 (mai jos aveti agenda evenimentului)

Taxa de participare: 350 lei (RON, lei romanesti).
Termen limita pentru inscriere si plata: vineri, 18 octombrie 2019, ora 11.59 AM.
Aveti 4 variante de plata:
– Puteti plati folosind cardul, apasand pe butonul portocaliu, aflat sub butonul rosu de inscriere. Nu se percepe comision.
– Puteti plati prin internet banking (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).
– Puteti plati fizic doar la banca dvs. la care aveti cont, NU trebuie sa mergeti la Unicredit! (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).
– Puteti plati in trezorerie (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).

Click pe butonul rosu de mai jos pentru a va rezerva locul dvs.!

Click pe butonul portocaliu de mai jos pentru a plati folosind cardul!

Gasiti mai jos, in poze, agenda evenimentului, subiectele abordate, precum si numele marcante ale speakerilor si trainerilor

Transport (nu organizam transport, iar costul transportului nu intra in taxa de curs)

Puteti ajunge la curs in 4 variante:
1. Cu masina personala sau cu masina cu alti colegi. Se ajunge foarte simplu, Chisinaul este la 86 km de granita. De aici va puteti lua vinieta! Aveti aici harta pentru a conduce din locatia dvs pana la Chisinau, doar trebuie sa introduceti locatia de unde plecati si Google Maps va face traseul si durata – click aici pentru harta
2. Cu trenul. Aveti aici siteul de unde va luati biletele si apoi la agentia dvs. CFR din oras. Click aici pentru transport cu trenul la Chisinau.
3. Cu autocarul sau microbuzul. Aveti aici doua siteuri pe care va puteti cauta autocarul site 1 si aici site 2. Se pleaca din mai multe localitati, doar trebuie sa faceti cautarea, acum este setat pe ruta Bucuresti – Chisinau.
4. Cu avionul. Click aici pentru cautari zbor!

Locatie desfasurare: Harta locatie desfasurare curs (adresa Studentilor St 9/7, Chisinau, Moldova). Dati click pe acest link sau direct pe harta si aveti deja setata locatia de desfasurare si puteti naviga de oriunde pe jos, cu masina sau cu mijloacele de transport in comun!

Cazare. Nu ne ocupam de cazare, iar cazarea nu intra in taxa de curs. Sunt cursanti care vin direct la curs, alti cursanti se cazeaza in tara aproape de granita cu vouchere de vacanta, iar alti cursanti se cazeaza direct in Chisinau. Pentru a va rezerva cazare in tara sau in Chisinau click aici si introduceti localitatea in care va doriti sa va cazati!

Va recomandam sa va luati copiii, prietenii, cunoscutii si sa va bucurati de acest weekend minunat! 

Cursul poate fi achizitionat si prin SEAP / SICAP

Informatii importante

1. Trebuie sa aveti la dvs Cartea de Identitate sau Pasaport valabil(a) (verificati sa nu fie expirata) pentru a putea calatori si pentru a fi identificati
2. Activati-va roamingul pentru a putea tine legatura telefonic cu dvs.
3. Activati-va datele in roaming pentru a folosi gps-ul pe telefon. Puteti sa va informati care este volumul de date pe care il aveti international.
4. Sa aveti la dvs, ordine de deplasare pentru a le stampila la hotel/curs, daca doriti sa va decontati transportul. Aveti aici un model pe care il puteti descarca si tipari, dar puteti folosi orice alt model. Click aici pentru a descarca modelul! Nu avem la noi ordine de deplasare. Veniti cu ele completate pentru a vi le stampila. Va multumim!
5. Puteti suna oricand la +40760676800 si +40760676805 in weekendul 25-27 octombrie 2019. De asemenea, aveti suport si in tara la +40760676802 pana vineri 25 octombrie 2019 si incepand cu luni 28 octombrie 2019.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin:


e-mail: office@olimpnet.ro


telefon: +40 760 676 802‬


facebook: https://m.facebook.com/olimpnet/

Aboneaza-te gratuit pentru a fi la curent cu detalii suplimentare despre acest produs educational sau alte produse similare
ABONARE